top of page
SHARE:

ONS TWEEDE THUIS

Senior Zorgverkoper

PRINT PAGINA

Voor Ons Tweede Thuis in Aalsmeer, zoeken wij wegens vertrek van een medewerker een senior zorgverkoper met coördinerende taken. Iemand met hart voor de zorg die voor Ons Tweede Thuis het zorgcontracteringsproces kan begeleiden en toekomstbestendig kan maken. Herken jij je in de kernwaarden van Ons Tweede Thuis: zelfbewust, krachtig, lef, kwetsbaar en verbindend? Werk jij graag voor een organisatie die maatschappelijke waarde toevoegt? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

 

De organisatie:

JIJ & IK is het vertrekpunt bij Ons Tweede Thuis: er wordt samen gewerkt aan een goed leven voor cliënten en goed werk voor en door medewerkers. Ons Tweede Thuis is een organisatie die zorg verleent aan 3.000 cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking, autisme en niet-aangeboren hersenletsel en heeft 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. De omzet van de organisatie is 140 miljoen. De organisatie is werkzaam in Amstelland, Haarlemmermeer, Zuid- en Midden Kennemerland, Amsterdam en Diemen. Ontstaan in 1967 vanuit ouderinitiatieven heeft Ons Tweede Thuis zich ontwikkeld tot een professionele organisatie die zich bewust is van de continue interne en externe veranderingen. Om te zorgen dat de organisatie toekomstbestendig blijft, is de organisatie continu in ontwikkeling.

 

De functie:

Als senior zorgverkoper coördineer je de verschillende zorgcontracteringstrajecten met zorgkantoren (Wlz), gemeenten (Jeugdwet/Wmo) en zorgverzekeraars (Zvw) en geef je inhoudelijk leiding aan de andere twee medewerkers uit het team zorgcontractering. In het proces van zorgcontractering positioneer je Ons Tweede Thuis bij aanbestedingen, het onderhandelingsproces, het bewaken en monitoren van lopende contractafspraken en de daarbij behorende verantwoording.
 

Je legt functioneel verantwoording af aan de concern controller en je werkt samen met de adviseur en de medewerker zorgcontractering. Verder heb je nauw contact met de regiomanagers en de collega’s van de afdelingen planning & control, beleid & kwaliteit en cliëntenadministratie.

 

Werkzaamheden:

 • Monitoren van de zorgmarkt en het vertalen van gemeentelijke en landelijke ontwikkelingen in de zorgverkoop naar strategisch en operationeel niveau;

 • Coördineren van aanbestedingstrajecten met gemeenten;

 • Onderhouden van contacten met zorgkantoren, gemeenten en zorgverzekeraars;

 • Vertalen van inkoopvoorwaarden en contracten naar werkprocessen binnen de organisatie.

  

Profiel:

Je kunt jezelf moeiteloos positioneren, je bent sterk relatiegericht (intern en extern), je hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt, je neemt initiatief en je boekt resultaten.

De functie van senior zorgverkoper is geen gestructureerde functie, maar juist een die veel dynamiek kent. De gesprekken met de financiers zie je als een uitdaging en kans.
 

Daarnaast beschik je over:

 • HBO+ / academisch werk- en denkniveau met bij voorkeur een juridische en/of economische achtergrond;

 • Ervaring in een soortgelijke functie, bijv. bij een gemeente in het sociaal domein, een zorgkantoor of een zorginstelling is een pre;

 • Kennis van en visie op ontwikkelingen in het sociaal domein in brede zin;

 

Ons aanbod:

 • Een aantrekkelijke, zelfstandige functie in een informele organisatie waarin eigen initiatief en meedenken over nieuwe ontwikkelingen wordt gestimuleerd.

 • Een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Gehandicaptenzorg;

 • Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week;

 • Vakantietoeslag van 8%;

 • Een uitstekend pensioen bij Zorg en Welzijn;

 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Reiskostenvergoeding;

 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via GoodHabitz.

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor Ons Tweede Thuis. Voor nadere informatie over de vacature neem contact op met Lea ten Brink 06-29588050/ ltenbrink@publicsearch.nl of Daniel Griffioen 06-81953794/ dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page