top of page
SHARE:

PLURYN
ACCOUNTMANAGER ZORGVERKOOP JEUGD (regio Flevoland)

PRINT PAGINA

Voor Pluryn in Nijmegen zijn wij op zoek naar accountmanager zorgverkoop jeugd voor de regio Flevoland.

 

De organisatie:

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ze zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Er werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij Pluryn voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in de voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

 

Plaats in de organisatie:

De Accountmanager Zorgverkoop maakt onderdeel uit van de afdeling Zorgverkoop & Cliëntproces. Je bent werkzaam in jouw aandachtsgebied en hebt de mogelijkheid om thuis te werken.

 

De functie:

In de functie Accountmanager Zorgverkoop wordt jouw aandachtsgebied de doelgroep Jeugd in de regio Flevoland. Hier bieden we hulp aan jeugdigen met complexe problematiek en zitten we aan tafel met Flevolandse gemeenten, samenwerkingspartners en andere stakeholders over inrichting van de jeugdzorg in het algemeen.

 

In de huidige markt moeten zorgorganisaties een duidelijke positie innemen en zichzelf stevig profileren. Als accountmanager zorgverkoop maak je het verschil. Aan de onderhandelingstafel voel jij je thuis, maar ook intern ben je een prettige sparringpartner voor de uitvoering, ons klantcontactcentrum en de zorgadministratie.  Je vindt het een uitdaging om de juiste strategische richting te bepalen voor een aantal Jeugdzorgregio’s binnen Pluryn en om mee te denken over de transformatieopgaven die binnen de jeugdzorg en binnen Pluryn, gerealiseerd dienen te worden.

 

Werkzaamheden:

 • Je bent hét gezicht vanuit Pluryn richting gemeenten, samenwerkingspartners en andere stakeholders, als het gaat om de contractuele zaken in verleden, heden en toekomst. 

 • Je bent verantwoordelijk voor relatiebeheer voor (potentiële) opdrachtgevers en financiers. Je weet wat er speelt in de markt, signaleert inkooptrajecten /aanbestedingen bij financiers in de regio en weet hier tijdig op te anticiperen.

 • Samen met andere accountmanagers draag je bij aan de verdere professionalisering van onze zorgverkoop en contractmanagement. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van een strategisch verkoop- en actieplan voor betreffende regio’s, passend binnen de koers van Pluryn. 

 • Je coördineert en geeft sturing aan de regionale Zorgverkoopteams. Vanuit deze teams coördineer je de uitvoering van alle onderdelen binnen de Zorgverkoopcyclus. Je voert regie op het opstellen van offertes en aanbestedingsplannen, levert een bijdrage aan het maken van kostprijsberekeningen en bewaakt de opvolging van uitstaande offertes.

 • Je draagt bij aan de transformatie binnen de Jeugdzorg, betrekt de interne organisatie hierbij en stemt af welke rol Pluryn in deze regio’s wil of kan invullen. Je signaleert en analyseert maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, trends en behoeften in de zorgmarkt waar Pluryn met het dienstenaanbod van invloed kan zijn. Je weet dit te vertalen naar de praktische uitvoering. 

 • Je geeft gevraagd, maar ook ongevraagd advies aan de RvE directie en RvB ten behoeve van de doorontwikkeling van de strategische positionering van de organisatie.

 

Wij vragen:

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.

 • Kennis van de jeugdzorg is een sterke pré.

 • Je hebt kennis en ervaring met relatiebeheer, acquisitie en (complexe) aanbestedingstrajecten en contractmanagement

 • Je hebt aantoonbaar ervaring met proces van in- of verkoop van zorg.

 • Je hebt cijfermatig inzicht en ervaring met data-analyse.

 • Je bent een stevige persoonlijkheid met een proactieve houding en bent in staat in korte tijd een intern en extern netwerk op te bouwen.

 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent stressbestendig en je kunt omgaan met het werken binnen een dynamische en veranderende omgeving.

 

Wij bieden:

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving;

 • Een beloning die past bij de zwaarte van de functie;

 • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;

 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;

 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

 

Interesse?
Public Search verzorgt de selectie voor Pluryn. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Daniel Griffioen 06-81953794 of Stéphanie Kuipers 06-18528145. Uw sollicitatie kunt u richten aan dgriffioen@publicsearch.nl en/ of skuipers@publicsearch.nl

bottom of page