top of page
SHARE:

PLURYN
Business Controller
jeugdjustitie lelystad + almere

PRINT PAGINA

32 tot 36 uur per week hybride, locaties Nijmegen, Lelystad, Almere

FWG 65  € 3.823,-/ € 5.957,- per maand CAO (1 mei 2023) Gehandicaptenzorg

Houd je van cijfers en complexe vraagstukken, van nadenken over hoe dingen beter kunnen en wil je jezelf door ontwikkelen als financial in een organisatie met een grote maatschappelijke bijdrage? Dan ontvangen wij graag je CV!

 

Business Controller Zorg

Als business controller ben jij de onafhankelijk adviseur van de ZVE (Zorg Verantwoordelijke Eenheid) directeuren op het gebied van bedrijfsvoering, , interne beheersing en risicomanagement. Je bent een business controller voor het onderdeel Jeugdzorg. Hierbij word je ingezet bij  twee ZVE’s die zich richten op deze zorg en voornamelijk bekostigd worden vanuit de Jeugdwet en DJI. We zoeken iemand voor de locaties in Midden-Nederland en onze JJI (Jeugd Justitiële Inrichting) in Lelystad  Je zult regelmatig op deze locaties aanwezig zijn.

 

Hiernaast participeer je in organisatie brede projecten op het gebied van bedrijfsvoering, zoals kostprijsanalyses of verbeterprogramma’s. Dit gebeurt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen.

 

Pluryn is een organisatie in beweging vanuit een nieuw Strategisch Plan. Daarnaast lopen er enkele organisatiebrede projecten om ons (financieel) resultaat te verbeteren.  Dit doen we vanuit de gedachte om uiteindelijk meer geld over te houden voor de zorg van onze cliënten. De rol van business control - en dus ook jouw rol - is daarin cruciaal!

 

Jouw werkzaamheden zijn divers, bijvoorbeeld:

 • Opstellen financiële maandrapportage over de operationale KPI’s en deze analyseren

 • Onderdeel uitmaken van het MT van de locatie (voor deze functie twee MT’s) en hier,  gevraagd en ongevraagd, adviseren

 • Meedenken in het regionale zorgverkoopteam bij de aanbestedingen en kostprijsonderzoeken van de betreffende regio

 • Deel uitmaken van organisatiebrede verbetertrajecten, zowel kostprijzen als opzetten van de juiste stuurinformatie

 • Meewerken aan business cases in de transitie van de jeugdzorg

 • Opstellen van de begroting (jaarlijks)

 

Wij bieden

Een leuke functie in een prettige werkomgeving. Verder:

 • Een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling, ingeschaald in FWG 60-65 € 3.823,-/ € 5.957,- per maand.

 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering

 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)

 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

 

Wij vragen

 • Je beschikt over een afgeronde economische of bedrijfskundige opleiding op hbo of wo niveau.

 • Je hebt ervaring om de genoemde taken uit te voeren in een grote en complexe organisatie en hebt ook affiniteit hiermee;

 • Je bent een prettige gesprekspartner voor collega’s en externen, hebt goede advies- en communicatievaardigheden en bent samenwerkingsgericht;

 • Je beschikt over een sterke organisatiesensitiviteit, bent nieuwsgierig en daagt graag uit als het gaat om de kwaliteit van analyses en de onderbouwing van besluiten.

 • Ben je tactisch sterk, communicatief vaardig en kun je jouw kennis overbrengen, waardoor je adviesrol je goed afgaat;

 • Een proactieve houding en drang om continu te verbeteren en vernieuwen.

 

Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ze zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Er werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij Pluryn voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in de voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg. 

 

Plaats in de organisatie

In deze functie werk je vanuit de afdeling Financiën & Control, onder aansturing van de directeur Marnix Hoeve en bestaat uit 5 verschillende teams: Financial Control, Concern Control, Business Control, Financiële Administratie en Business Analytics. Je legt verantwoording af aan de Teamleider Business Control Inge Blokker en stelt samen doelen en prioriteiten op. Je werkt in een team van circa tien business controllers. Je wordt ondersteund door de Teammanager en uiteraard door je teamleden als je dit nodig hebt.

 

Laat deze kans niet glippen! Je bent enthousiast geworden en wil graag weten hoe jouw eerste dag eruit ziet? Dan spreken wij je graag!

 

Bel naar Wouter Adolfse op 06-38629264 of Daniel Griffioen op 06-81953794, of mail jouw cv naar wadolfse@publicsearch.nl / dgriffioen@publicsearch.nl.

 

Public Search verzorgt de selectie voor Pluryn.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page