top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

PLURYN

Clusterleider financial Control

Pluryn

Clusterleider Financial Control (36 uur)

 

Voor Pluryn, gevestigd in Nijmegen, zoeken wij een clusterleider financial control. Dit is een nieuwe functie in de organisatie, ontstaan door het anders organiseren van de afdeling control om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Het betreft structurele formatieruimte.

 

De organisatie:

Stichting Pluryn is een fusie-organisatie die met circa 7.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zorg levert aan circa 8.500 cliënten. Het gaat hierbij voornamelijk over zorg aan mensen met een beperking (WLZ bekostiging circa € 165 miljoen) en kinderen met Jeugdzorg problematiek (jeugdzorg circa € 180 miljoen). Daarnaast levert Pluryn onderwijs aan kinderen met jeugdzorg problematiek (scholen circa € 35 miljoen). Hiermee is Pluryn een hoofdrolspeler op het gebied van volwassenenzorg en jeugdzorg in het werkgebied van Utrecht-Nijmegen-Almelo.

 

Team financial control

In deze functie werk je vanuit de afdeling concern control, die direct gepositioneerd is onder de Raad van Bestuur en bestaat uit circa 20 zorgfinancials. De concern controller is eindverantwoordelijk voor het uitvoeren van de taken van concern control. Je legt verantwoording af aan de concern controller en stelt samen doelen en prioriteiten op. De clusterleider financial control geeft operationeel leiding aan het team financial control (vier medewerkers)

 

Waar doe je het voor? 

Je wilt een bijdrage leveren aan de (financiële) continuïteit van Pluryn, zodat zij hun cliënten optimaal kunnen ondersteunen en begeleiden. Je bouwt mee aan het verder neerzetten van een hoog professionele en betrouwbare financiële functie, met een continue focus op organisatiebrede proces- en performanceverbetering.

 

Wat ga je doen?

Als clusterleider financial control ben je ervoor verantwoordelijk dat alle jaarrekeningen van Pluryn op tijd en met de juiste kwaliteit worden opgesteld. Je bent een belangrijke organisator, kennisdrager en -deler als het gaat om het verder optimaliseren van de administratieve organisatie en interne beheersing binnen de volledige organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het systeem en tevens voor de maandelijkse consolidatie van de diverse administraties en voedt daarmee de maandelijkse concern-rapportage. Tenslotte beantwoord je vragen op het brede gebied van accountancy die de dagelijkse praktijk met zich meebrengt. Dit doe je niet alleen, maar samen met de medewerkers van financial control. Pluryn is sterk in beweging en op de genoemde gebieden (jaarrekening, ao/ib, consolidatie & rapportage, dagelijkse vragen) zijn kwalitatieve verbeteringen nodig. Als clusterleider ben je kartrekker voor het realiseren van deze verbeteringen.

Wat breng je mee?

 

Studie & ervaring:

 • Je hebt een afgeronde studie tot Registeraccount en je bent bevoegd om deze titel te dragen;

 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; waarbij ervaring binnen de big five accountantskantoren een pré is.

 • Je hebt ruime ervaring in de gezondheidszorg, sterker nog dit is een specialisatie van je.

 • Je hebt ervaring om de genoemde taken uit te voeren in een grote en complexe organisatie en hebt ook affiniteit hiermee.

 

Competenties:

 • Je hebt veel ervaring met het verbeteren van financieel administratieve processen en interne beheersing en weet ook hoe je deze verbeteren succesvol kan invoeren.

 • Je bent een prettige gesprekspartner voor collega’s en externen,  beschikt over uitstekende advies- en communicatievaardigheden en bent samenwerkingsgericht;

 • Op tactische wijze weet je met de politieke verhoudingen om te gaan;

 • Je beschikt over een sterke organisatiesensitiviteit, bent nieuwsgierig en daagt graag uit als het gaat om de kwaliteit van analyses en de onderbouwing van besluiten.

 • Binnen de heldere kaders die je uitzet heeft coachend leidinggeven je voorkeur.

 • Complexe vraagstukken dagen je uit, je denkt in oplossingen, je kent het klappen van de zweep en weet mensen op een prettige manier te overtuigen van de beste oplossing.

 • Je bent in staat om op alle niveaus binnen de organisatie te kunnen overleggen en je vakinhoud te kunnen verwoorden. Zowel strategisch, tactisch alsook operationeel.

 • Tot slot ga je voor de verbinding, waarbij je vanuit de inhoud de scherpte opzoekt, in staat bent om feedback te geven en te ontvangen en je onafhankelijk en transparant opstelt.

 

Genoemde competenties zijn van groot belang voor een adequate uitoefening van de functie. In de selectie zal dit specifiek onderwerp van aandacht zijn.

 

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving, in een organisatie met een grote maatschappelijke relevantie

 • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

 • Een beloning die past bij de zwaarte van de functie;

 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform cao;

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Pluryn. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink op 06-29588050 of ltenbrink@publicsearch.nl en/of met Daniel Griffioen op 06-81953794 of dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page