top of page
SHARE:

Pro Persona
Business Controller - 0ndersteunende diensten

PRINT PAGINA

28 tot 36 uur per week hybride, locatie Wolfheze

FWG 60/65 € 3241 / € 5734 per maand

Vind je het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken, om bezig te zijn met complexe vraagstukken, om data-gedreven analyses te maken, om een brug te slaan tussen de zorgverkoop en de zorgverlening en om een bijdrage te leveren aan een verantwoorde besteding van zorggeld? Dan nodigen wij jou graag uit!
 

Wat bieden we?

 • Een salaris op basis van inschaling in FWG 60 (€3.241,00 - €4.883,00) of 65 (€3.760 - €5.734,00) afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring, bij een volledige werkweek van 36 uur;

 • Een dienstverband van 28 tot 36 uur in de week;

 • 166 vakantie-uren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget per jaar bij een fulltime dienstverband. De verlofuren kunnen worden gespaard of opgenomen;

 • Uitstekende secundaire voorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;

 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen;

 • Fiscale arbeidsvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, sportabonnement of studie- of opleidingskosten.

 • Binnen het team wordt flexibel gewerkt, gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk vanuit één van onze locaties. Voor jou zal dit voornamelijk in Wolfheze zijn, een prachtige groene werkomgeving waar je tijdens de lunch heerlijk kunt wandelen;

 

Wat ga je doen?

Als business controller verstrek je professioneel advies op basis van scherpe en heldere analyses. De organisatie is volop in ontwikkeling en daar ligt voor jou een mooie uitdaging. Jij gaat het gesprek aan met de managers van Pro Persona Services (PPS, verzameling van de ondersteunende diensten) én de stafafdelingen van de Raad van Bestuur en uiteraard met de directie van Pro Persona Services en de raad van bestuur zelf.

Zeer concreet gaan er op korte termijn een aantal belangrijke projecten lopen (of lopen deels al) waaronder:

 • De nieuwe werkplek (nieuwe digitale werkplekken voor alle medewerkers van Pro Persona);

 • Een nieuw mobiliteitsplan (tezamen met de afdeling HR);

 • Een nieuw meerjarenplan vastgoed én vastgoedstrategie, inclusief business cases;

 • Diverse verbeterinitiatieven vanuit het nieuwe strategische plan, genaamd “Pro Persona in Positie”.

 

In de samenwerking met de concern controller / manager control ben je actief betrokken bij het opstellen van de jaarlijkse begroting, en het opstellen en analyseren van de interne maand- en kwartaalrapportages. Hierbij is gedegen kennis van AFAS en administratieve processen nodig, gegeven de diverse boekingsgangen die bij de ondersteunende diensten en de Raad van Bestuur voorkomen. Daarbij gaat het niet alleen om het leveren en analyseren, maar zeker ook om het maken van prognoses, het signaleren van knelpunten en het proactief bijdragen aan het laten aansluiten van de financiële kolom op de steeds dynamischer wordende binnen- en buitenwereld. Denk hierbij aan het multidisciplinair werken aan business cases vanuit Pro Persona Services. Als  business controller van PPS ben jij dé business partner en dé adviseur van directie, Raad van Bestuur en management.

 

Waar ga je werken?

De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het financieel beleid. “Samen beter" luidt de klantbelofte waarbij zij werken vanuit de kernwaarden integraal, resultaatgericht, efficiënt en professioneel. Zij zijn gehuisvest in Wolfheze, maar het is mogelijk deels vanaf thuis of andere locaties te werken.

Binnen PPS  zul je naast de Raad van Bestuur en tweehoofdige directie veel samenwerken met de managers van Finance (contractering & verantwoording, zorgregistratie & facturatie, audit & risk, financiële administratie en inkoop), HR, Huisvesting & facilitair, ICT, Communicatie, Projectbureau, en Pro Persona Academy. Daarnaast werk je samen met enkele stafafdelingen van de Raad van Bestuur, waaronder Pro Persona Research en het Bestuurs KwaliteitsBureau.

 

Het team van Control bestaat uit de concern controller / manager control, acht business controllers en twee financial controllers. Binnen het team heeft ieder zijn eigen RVE of rol, maar werken ze nauw samen zodat de kwaliteit van dienstverlening hoog is en blijft. Binnen het team staan waarden als samenwerken, professionaliteit en plezier in het werk hoog in het vaandel. Zowel binnen het team als binnen Pro Persona Services worden er op gezette tijden sociale activiteiten gepland om aan teambuilding te doen.

 

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Met ruim 3.000 professionele medewerkers en vele vrijwilligers behandelt Pro Persona cliënten van alle leeftijden zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het echt niet anders kan, kunnen cliënten in onze klinische voorzieningen worden opgenomen. Door de veelheid van inkomstenbronnen en wettelijke kaders vormt de geestelijke gezondheidszorg een zeer uitdagend werkveld voor iedere business controller, ook de business controller van Pro Persona Services en raad van bestuur, gelet op de nauwe banden met het primair proces.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Pro Persona. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink  035-6210258 / 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Roland Falke 035-6210258 / 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page