SHARE:

PUBLIC SEARCH - business controller

WIE ZIJN WIJ?

Public Search is gespecialiseerd in het bemiddelen van financieel specialisten op tijdelijke basis in de sectoren zorg, onderwijs en lokale overheid. Onze opdrachtgevers variëren van vvt- en ggz-instellingen tot algemene - academische ziekenhuizen, van roc ’s tot universiteiten en van kleine tot grote gemeenten, provincies en gemeenschappelijke regelingen. Meer dan 12 jaar geleden is Public Search opgericht met het doel om de beste mensen nog beter te maken.

WAT BIEDEN WE JE?

 

 • Een kijkje in de keuken bij verschillende opdrachtgevers. De ene keer werk je bij een universiteit om daarna een opdracht uit te voeren binnen een ziekenhuis of gemeente, maar net waar je interesse ligt.

 • Een grote verscheidenheid aan opdrachten binnen het financiële spectrum van de publieke sector (van business-, financial- en projectcontrol tot leidinggevende posities als concern controller en manager financiën). Samen kijken we wat de meest interessante opdracht voor je is.

 • Een carrièreplan afgestemd op jouw behoeften. Zo kun je kiezen voor het volgen van een CPC opleiding aan de Vrije Universiteit of de Erasmus Universiteit of de RC opleiding van TIAS in Utrecht of in Tilburg. Ook word je lid van onze Academy. Deze biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan masterclasses en workshops.

 • De salesmanagers zorgen voor voldoende aanbod van interim opdrachten, je bent dus niet zelf verantwoordelijk voor je eigen acquisitie.

 • Een goede werk-privé balans (4 dagen werken, 3 dagen genieten).

 • Direct een vast contract, 36 uur is bij ons fulltime en overuren betalen wij uit.

 • Een marktconform salaris met een haalbare bonusregeling en nog vele extra’s, o.a. een leaseauto.

 • Veel leuke uitjes, borrels en een jaarlijkse skireis.

 

​WAT VRAGEN WE VAN JE?

 

 • Minimaal een WO diploma.

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als controller, waarvan minimaal 1 jaar recente werkervaring binnen één van onze sectoren (zorg, onderwijs, lokale overheid).

 • Positieve energie en een kritische houding om je doelen te kunnen bereiken. Lukt dit niet meer binnen onze organisatie dan denken wij met je mee over de mogelijkheden voor een vast dienstverband bij één van onze opdrachtgevers.

 • Betrokkenheid bij je opdrachten maar ook bij de interne organisatie en je collega’s.

 • Reisbereidheid, maar dan wel in alle redelijkheid.

 

DIVERSITEIT

Bij Public Search is iedereen welkom, ongeacht gender, afkomst, geloof, sexuele geaardheid, leeftijd of lichamelijke beperking. Bij de werving & selectie van project consultants gaat het ons om de search naar, en het behoud en de doorstroming van getalenteerde financials. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je mensen met verschillende achtergronden aantrekt, dat dit leidt dat tot meer creativiteit en probleemoplossend vermogen. Wij koesteren daarom de verschillen tussen onze mensen en zorgen ervoor dat elke collega zich erkend en gewaardeerd voelt.

 

 

INTERESSE?

 

​Bel naar ons centrale nummer 035-6210258 en vraag naar één van onze recruiters Klaartje, Melissa, Stephanie, Lea of Samentha. Mail je CV met een korte motivatie naar info@publicsearch.nl. Binnen 1 werkdag krijg je persoonlijk bericht over het verdere verloop van je sollicitatie.