top of page
SHARE:
DOWNLOAD:


PUBLIC SEARCH - SALESMANAGER ZORG (0,8 - 1,0 fte)

Public Search is al ruim 13 jaar hét label voor financiële professionals in de publieke sector. We zijn sparringpartner voor financiële directeuren en managers binnen de zorg, het onderwijs en de lokale overheid. Op dit moment zijn er ruim 200 finance professionals via Public Search aan het werk op detachering basis en op freelance basis. En we zijn groeiende!

 

Daarom zoeken we ter uitbreiding van ons salesteam een salesmanager Zorg (0,8 – 1,0 fte).

Het huidige zorgteam bestaat uit drie senior salesmanagers en twee recruiters en draait als een goed geoliede machine. Als salesmanager houd je je bezig met financiële inhuurvraagstukken, zowel interim als vast, binnen ziekenhuizen, VVT, VGZ, JGZ, GGZ en zorgverzekeraars.

 

Doel is je klantenbestand verder uit te breiden, je te verdiepen in de zorgsector en het team naar een hoger niveau te tillen. Samen met de andere salesmanagers ben je verantwoordelijk voor het bepalen en behalen van de doelstellingen. Iedereen heeft dezelfde stip op de horizon, namelijk een duurzaam partnerschap aangaan met haar klanten voor nu en in de toekomst, waarbij je uiteraard zoveel mogelijk van hun inhuurvraagstukken oplost.
Ook heb je veelvuldig contact met de projectconsultants van Public Search (gedetacheerden) en freelancers over het verloop van de opdrachten.

 

Iedere sales manager heeft een eigen klantenportefeuille.

De vacatures en interim opdrachten variëren van eindverantwoordelijke financiële rollen tot aan meer operationele functies. Voorbeelden zijn: directeur financiën, managers planning en control, business controllers en financial controllers. Je inventariseert grondig de vraag van de klant en verdiept je in de ontwikkelingen bij de opdrachtgever. Je vindt het leuk om de laatste trends en ontwikkelingen van de sector te doorgronden en onze dienstverlening daarop aan te passen waar nodig.

Bij de werving van kandidaten voor vaste vacatures word je ondersteund door een één van de recruiters.

 

Gevraagd:
We zoeken een salesmanager die niet bang is om nieuwe contacten aan te gaan en het leuk vindt om veelvuldig contact te hebben met opdrachtgevers, projectconsultants en freelancers.

Je bent nieuwsgierig, analytisch en communicatief sterk, waardoor je als volwaardig gesprekspartner kunt optreden richting een financieel directeur of lid van een Raad van Bestuur. Je kijkt kritisch naar je werk en zoekt continu naar de beste match tussen vraag en aanbod.

 

Daarnaast vragen wij:

  • je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond;

  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

  • je hebt affiniteit met de zorg.

 

Wat je ervoor terug krijgt:

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse ski trip centraal staan. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Marktconform salaris;

  • Een leaseauto met tankpas;

  • Een persoonlijke bonusregeling;

  • 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld;

  • Een smartphone en laptop;

  • Volop ruimte voor persoonlijke doorgroei, je hebt toegang tot het volledige aanbod van de Public Search Academy.

 

Interesse:
Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Daniel Griffioen; 06-81953794 of stuur je cv naar dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page