SHARE:
DOWNLOAD:

PUBLIC SEARCH - sales manager zorg

ORGANISATIE

Voor onze eigen organisatie zijn wij op zoek naar een Sales Manager Zorg ter uitbreiding van ons commerciële team. Onze gespecialiseerde dienstverlening richt zich op detachering, interim management en werving & selectie. Als niche speler, richten wij ons uitsluitend op de bemiddeling van financiële professionals in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten. Hierdoor hebben we een uniek en herkenbaar profiel voor opdrachtgevers en kandidaten.

 

WERKZAAMHEDEN

Als Sales Manager bij Public Search ben je in staat om zelfstandig een geselecteerde en zelf opgebouwde groep van klanten te beheren. Door grondige inventarisatie en met de juiste tools als adviseur moet je in staat zijn om beide diensten op het juiste moment te kunnen verkopen. Daarbinnen ben je in staat om een portefeuille van gekwalificeerde interim-managers op te bouwen en te managen. Je bent verantwoordelijk voor en werkzaam in het vakgebied Finance en de sector zorg. Je fungeert in deze functie als de spil in het proces; verwerft de opdracht, selecteert de interim-manager, begeleidt de opdrachtuitvoering, doet de evaluatie en de nazorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor contractonderhandelingen, offertes en relatieonderhoud. Je genereert voortdurend new business, bent actief in persoonlijke en zakelijke netwerken, geeft presentaties en organiseert (kennis)bijeenkomsten. 
 

PROFIEL

De juiste kandidaat heeft een HBO of academische opleiding afgerond en is in staat om conceptuele denkkracht om te zetten in operationele daadkracht. Je beschikt over een adequaat netwerk en schept genoegen in het onderhouden van relaties en het leggen van nieuwe contacten. Je hebt een groot zelfstartend vermogen en kunt goed omgaan met teleurstellingen. Daarnaast ben je competitief, uitgedaagd door targets en resultaat en van nature nieuwsgierig, beschaafd en een tikje brutaal.
 

AANBOD

  • Een uitdagende baan in een snel groeiend, ambitieus bureau.

  • Vast bruto maandsalaris, plus een aantrekkelijke bonusregeling.

  • Auto, goede overige arbeidsvoorwaarden, waaronder bijdrage aan pensioen.

 

INTERESSE

Stuur een mail naar info@publicsearch.nl ter attentie van Wilco Kosters of bel 035-6210258 voor meer informatie.