top of page
SHARE:

Public Search

Recruiter Finance Zorg

PRINT PAGINA

Onze zoektocht naar nieuwe collega’s begint bij jou. Als recruiter finance zorg bij Public Search ben jij er medeverantwoordelijk voor om onze ambitieuze groeiplannen waar te maken. Samen met je 5 collega’s bouw je aan ons netwerk, zorg je voor een vlekkeloos recruitmentproces en werk je mee aan de recruitmentstrategie, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding van Public Search.

Vanuit ons kantoor in Hilversum heb je contact met financiële professionals uit heel Nederland. Hieronder vallen business controllers, financial controllers, maar ook managers Planning & Control en financieel directeuren.

Linkedin Recruiter, contacten met opleiders en adverteerders, maar ook het eigen netwerk van professionals worden onder andere ingezet voor het werven van nieuw talent.

Public Search

In de 14 jaar dat Public Search bestaat is ze uitgegroeid tot een van de marktleiders in het bemiddelen van financiële professionals binnen de publieke sector, waaronder de sectoren zorg, onderwijs en lokale overheden. We bemiddelen interimmers, vervullen W&S opdrachten en hebben daarnaast een sterk groeiende detacheringstak.

Op kantoor zijn we met 18 man en bij onze opdrachtgevers werken zo’n 140 ZZP’ers en 70 eigen project consultants.

 

Wat we van je vragen:

 • Je hebt bewezen affiniteit met de publieke sector en/of financiën

 • Je werkt graag samen  aan teamresultaten, maar neemt ook eigenaarschap over je eigen werk

 • Je ziet het als jouw persoonlijke missie om alle vacatures die op jouw bureau terecht komen succesvol te vervullen. Je resultaatgerichtheid, ondernemerschap, netwerkkwaliteiten en stressbestendigheid helpen je daarbij.

 • Je bent communicatief sterk en weet met jouw enthousiasme kandidaten te enthousiasmeren

 • Je kunt een bijdrage leveren aan de recruitmentstrategie, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring als recruiter binnen een commerciële organisatie

 

 Wat we je bieden:

 • Fantastische kantoorlocatie midden in het centrum van Hilversum

 • Een groeiende organisatie waar een heleboel zaken heel goed zijn geregeld, maar waar ook leuke projecten klaarliggen voor aanpakkers die het leuk vinden om de organisatie nog beter te maken.

 • Ongeveer 85 onwijs leuke collega’s, die als het gaat om inhoud met je meedenken, maar ook ieder jaar graag 4 dagen met je op de skipiste in Oostenrijk staan.

 • Public Search biedt je opleidingen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je net als de rest van de organisatie onderdeel blijft van de besten van de markt.

 • En naast alle uitjes, sportieve evenementen en vrijdagmiddagborrels bieden we je natuurlijk ook een mooi salaris en een laptop en telefoon zodat je je werk ook vanuit huis kunt doen.

 

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Daniel Griffioen 06-81953794 of per mail dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page