top of page
SHARE:

READE
accountmanager zorgverzekeraars 32- 36 uur

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Ben jij van nature een verbinder en weet jij op strategisch niveau het verschil te maken? Heb jij een bedrijfseconomisch hart? Wil jij verder aan de slag binnen een ambitieuze zorg organisatie waar jouw mening telt? Dan zoeken wij jou!

Voor Reade in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zorgverzekeraars.

Wat ga je doen?
Als accountmanager zorgverzekeraars binnen Reade voer je de onderhandelingen met zorgverzekeraars om tot zo gunstig mogelijke contracten te komen. Tot jouw taken behoort onder meer het voorbereiden van de onderhandelingen met zorgverzekeraars, opstellen van offertes en ondersteunen bij de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van de zorgverkoop. Je werkt hierbij nauw samen met planning & control, divisieleiding en apotheek om tot een uitstekende onderbouwing van offertes te komen en om zorgverzekeraars tijdig van periodieke informatie te voorzien. Je analyseert ontwikkelingen in patiëntengroei, behandelingen, zorgverzekeraars markt, zorgcontracten, verzekeringspolissen, wijzigingen in productstructuur en weet dit te
vertalen naar acties voor tarieven en offertes. Je draagt zorg voor verdere professionalisering van het zorgverkoop proces en de administratieve organisatie.

Wie zijn wij?
Reade biedt en ontwikkelt hoogwaardige, specialistische revalidatiegeneeskunde en reumatologie. Onze behandelingen zijn niet gebaseerd op de beperkingen van de cliënt. Juist de mogelijkheden, individuele behoeften en wensen nemen wij als uitgangspunt. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk en behandelplan op maat op. Doelstellingen zijn een zo actief mogelijke deelname aan de maatschappij en de best haalbare kwaliteit van leven. Weer grip op een veranderend leven krijgen.

 

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een organisatie die al veel mooie en goede dingen doet. Cliënten zijn blij met ons. Dit wordt breed bevestigd in de gesprekken die er regelmatig met cliënten en samenwerkingspartners worden gevoerd. We beseffen dat we aan het begin staan van grote veranderingen in de zorg én dat we deze waardevolle zorg van vandaag ook toegankelijk en betaalbaar willen en moeten houden in de toekomst.

In het afgelopen jaar heeft Reade de koers met een vergezicht naar 2030 bepaald. In het kort luidt het doel voor 2030: Meer mensen in staat stellen meer uit hun leven te halen door expertise te ontwikkelen en in te zetten in verbinding met anderen. Om dit doel te bereiken zijn 5 strategieën geformuleerd. In ons nieuwe Koersboek 2030 (reade.nl) lees je hier alles over.            

 

Jouw profiel: Scherpe analyticus met bovengemiddelde adviesvaardigheden
Spreekt de uitdaging je aan en herken jij jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie;

  • Je hebt affiniteit met de bekostiging van zorg en hebt kennis van zorgcontractering;

  • Jouw sterke analytische vermogen stelt jou in staat complexe vraagstukken snel te doorgronden;

  • Doelgericht en organisatiesensitief zijn eigenschappen die jou typeren;

  • Je bent continue op zoek naar optimalisatie en verbetering;

  • Je werkt graag samen met collega’s binnen je eigen afdeling en met betrokkenen van andere disciplines in de organisatie;

  • Binnen jouw aandachtsgebied breng je gevraagd en ongevraagd advies uit.

 

Wat biedt Reade jou?
Bij Reade krijg je de mogelijkheid te groeien als professional én als mens. En bovenal met plezier naar je werk te gaan. Waarbij we een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk vinden. We bieden zoveel mogelijk ruimte voor zelfstandigheid, opleidingsmogelijkheden en loopbaanperspectief. Vanzelfsprekend staan wij hierbij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van de afdeling en onze organisatie ondersteunen. Jouw salaris zal, afhankelijk van jouw ervaring tussen € 3.389,- en
maximaal € 4.964, - bruto per maand bedragen, op basis van een 36-urige werkweek.
Dit is conform FWG 60 van de CAO ziekenhuizen. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld
en 8,33% eindejaarsuitkering.

Niet onbelangrijk: Kunnen groeien als professional én als mens. Dat vinden wij bij Reade belangrijk. Daar hoort bij deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn, een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere een fietsplan en een goede studiekostenregeling.

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Reade. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink  035-6210258 / 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Roland Falke 035-6210258 / 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl.

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor Reade. Heb je vragen of wil je solliciteren? Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Mi Yu Vink op 06-28814271 of per mail mvink@publicsearch.nl of met Roland Falke 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl  

bottom of page