top of page
SHARE:

READE
dbc-adviseur/ applicatiebeheerder 36 uur

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Ben jij analytisch en werk je gestructureerd? Wil jij je financiële kennis van de zorg toepassen bij een organisatie in verandering? En wil je werken in hartje Amsterdam? Voor Reade zijn wij op zoek naar een DBC-adviseur / Applicatiebeheerder.

 

Wie zijn wij?
Reade biedt en ontwikkelt hoogwaardige, specialistische revalidatiegeneeskunde en reumatologie. Onze behandelingen zijn niet gebaseerd op de beperkingen van de cliënt. Juist de mogelijkheden, individuele behoeften en wensen nemen wij als uitgangspunt. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk en behandelplan op maat op. Doelstellingen zijn een zo actief mogelijke deelname aan de maatschappij en de best haalbare kwaliteit van leven. Weer grip op een veranderend leven krijgen.

 

Waar ga je werken?
Je bent onderdeel van de afdeling Finance & Control die met 17 collega’s de financiële processen verzorgt binnen Reade. Samen met 3 andere collega’s waarborg jij de juistheid en volledigheid van de DBC- en verrichtingenregistratie, daarnaast nem je veranwoordelijk voor het applicatiebeheer. Je zet je in voor het beheer en de (door)ontwikkeling van functionaliteiten rondom het facturatieproces van zowel DBC’s als dure medicatie. Jij adviseert over de financiële gevolgen bij nieuwe initiatieven die Reade intern en extern onderneemt als gevolg van het wijzigende zorglandschap en onze strategische koers.

 

Wat ga je doen?
Als DBC Adviseur / Applicatiebeheeder binnen Reade draag je zorg voor de kwaliteit van de DBC- en verrichtingenregistratie. Jij bent de specialist op het gebied van registratie en hebt hierin een adviserende rol richting de zorgprofessionals. Jij past de zorgprocessen aan conform wet- en regelgeving rondom de DBC’s en verrichtingen en weet deze veranderingen door te voeren binnen Reade. Tevens ben je proces- en applicatiespecialist waarbij je je bevindt op het snijvlak van zorg en ICT. Omdat juiste en volledige registratie samenhangt met de inrichting van systemen, stem je continu af met stakeholders zoals medisch specialisten, management, Finance & Control en ICT.               

 

Wat breng je mee?
Jouw aanpak is analytisch, initiërend en probleemoplossend. Tevens ben je stressbestendig en beschik je over competenties gericht op verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Daarnaast ben je van nature nieuwsgierig. Verder is het voor deze interessante functie van belang dat je:

  • Beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;

  • Goed onderlegd bent op het gebied van financiën in de zorg, wet- en regelgeving (MSZ) en de DBC- systematiek;

  • Kennis en ervaringen hebt van het zorglandschap en de financiële modules binnen HiX;

  • Ervaring hebt als (functioneel) applicatiebeheerder HiX;

  • Duidelijk in je oordeel- en besluitvorming bent;

  • Analytisch en gestructureerd bent en weet met jouw nieuwsgierigheid doortastend nieuwe initiatieven te ondersteunen.

 

Wat biedt Reade jou?
Bij Reade krijg je de mogelijkheid te groeien als professional én als mens. En bovenal met plezier naar je werk te gaan. Waarbij we een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk vinden. We bieden zoveel mogelijk ruimte voor zelfstandigheid, opleidingsmogelijkheden en loopbaanperspectief. Vanzelfsprekend staan wij hierbij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van de afdeling en onze organisatie ondersteunen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring tussen € 3115,- en maximaal € 4.391, - bruto per maand bedragen, op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform
FWG 55 van CAO ziekenhuizen. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de werving voor Reade. Heb je vragen of wil je solliciteren? Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Mi Yu Vink op 06-28814271 of per mail mvink@publicsearch.nl of met Roland Falke 06-41367129 of per mail rfalke@publicsearch.nl  

bottom of page