top of page
SHARE:

REINIER VAN ARKEL (Herlaarhof)
business controller 

PRINT PAGINA

Voor Herlaarhof, onderdeel van Reinier van Arkel, zijn wij op zoek naar een ervaren business controller die maatschappelijk impact wil maken.

 

Over Herlaarhof

Herlaarhof is het expertisecentrum voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematieken, met 2de en 3de-lijns zorg in 120 gemeenten in heel Brabant en vestigingen in Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk. Met toegankelijke en specialistische diagnostiek en behandeling wordt ingezet op optimaal herstel en participatie van het kind. Behandeling, in zowel klinische als ambulant setting, richt zich onder andere op neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, trauma, hechting, persoonlijkheidsstoornissen, infant mental health en licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problemen. Herlaarhof maakt deel uit van Reinier van Arkel.

 

De financiering van gespecialiseerde kinder- en jeugdpsychiatrie staat onder druk en is de afgelopen jaren buitengewoon complex geworden. De zorgvraag neemt toe, maar de beschikbare middelen zijn beperkt en versplinterd over vele financiers. Daarom zoeken wij voor Herlaarhof, het centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie van Reinier van Arkel, een controller die impact wil maken voor hun medewerkers en cliënten. Om het primair proces te ondersteunen passende keuzes te maken richting de zorgvraag van de toekomst en om die zo goed mogelijk te financieren. In deze rol kan je écht het verschil maken en waarde toevoegen.

 

Je bent hierbij verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen in het financiële en administratieve proces. Daarbij heb je een hands-on mentaliteit, waarbij jij ervoor zorgt dat we te allen tijde ‘in control’ blijven. Gevraagd en ongevraagd adviseer je de directie. Je werkt nauw samen met collega's die op de andere aandachtsgebieden werkzaam zijn. Zoals onze zorgverkopers, data-analisten, behandelaren, teammanagers en de zorgadministratie. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van betrouwbare management rapportages, analyses, budgetten en (liquiditeits)prognoses.

 

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie ben jij degene die verantwoordelijk is voor de financiële planning en analyse van de bedrijfseenheid Herlaarhof. Je hebt een divers takenpakket:

 • Fungeren als financiële businesspartner voor managers en directie;

 • Samen met de manager maak je de begroting en rolling forecast;

 • Je signaleert en analyseert afwijkingen t.o.v. de begroting en rolling forecast;

 • Je adviseert en ondersteunt de managers vakinhoudelijk bij het interpreteren van de maandelijkse managementrapportage;

 • Fungeren als financiële businesspartner voor de accountmanagers van de afdeling zorgverkoop;

 • Voorbereiden van verkoopgesprekken met regio’s/gemeenten;

 • Financiële doorrekeningen maken ter ondersteuning van deze gesprekken en contracten;

 • Opstellen en uitvoeren van business casussen en het vertalen van de bijbehorende doelstellingen naar KPI’s;

 • Het signaleren van trends en ontwikkelingen in de organisatie, de omgeving en in het vakgebied om tot aanbevelingen en (proces) verbeteringen te komen.

Deze functie biedt volop mogelijkheden tot eigen initiatief en verdere ontwikkeling. Je kan in deze rol écht impact maken en iets toevoegen aan de organisatie om het verschil te maken richting de jeugdpsychiatrie van de toekomst.

 

Wij vragen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting finance of control;

 • Aantoonbare relevante ervaring met (business) control en kennis en ervaring met accountancyregels en control methodieken;

 • Kennis van GGZ/ Jeugdwet is een pré, geen must;

 • Affiniteit met Excel, ICT en data-analyse (Power-BI);

 • Kritisch, proactief en teamplayer. 

 

Wat mag jij van ons verwachten?

Regelmatige werktijden tijdens kantooruren. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO-GGZ FWG 60 (€3.241-€4.883). Het betreft een in eerste instantie tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar voor 28 tot 36 uur per week. Bij wederzijds goedvinden zal de overeenkomst worden omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.  

 

Verder bieden we onder meer:

 • Een dynamische en uitdagende functie met als standplaatsen Vught en ’s-Hertogenbosch (flexibel in te delen);

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 

Meer weten en solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, maar heb je toch nog een vraag over de functie of de organisatie? Public Search verzorgt de selectie voor Reinier van Arkel. Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Roland Falke 06-41367129. Jouw sollicitatie kun je richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of rfalke@publicsearch.nl.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page