top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

RIJNDAM 

CONCERNCONTROLLER

(32-36 uur per week, FWG60)

 

Ter versterking van de afdeling Finance & Control zijn wij voor Rijndam op zoek naar een enthousiaste en ervaren Concerncontroller.

 

De organisatie:

De revalidatiesector zit in een transitiefase, en de financiering van deze zorg staat in het middelpunt van de belangstelling. Ontwikkelingen in de sector, zoals marktwerking, digitalisering en verscherpt toezicht op wet- en regelgeving, hebben een ingrijpende invloed op de strategie, sturing en beheersing van de organisatie. De afdeling Finance & Control heeft zich daarbinnen ontwikkeld tot een veelzijdige afdeling die van alle markten thuis is. Met een team van circa 15 personen zorgen ze ervoor dat de organisatie in control is op het gebied van administratie, salaris, inkoop, zorgregistratie, en business intelligence. Het team ondersteunt de bedrijfsvoering van de zorgeenheden en stafdiensten, en staat gezien de omvang van de organisatie dicht op de zorg die wordt geleverd en de patiënten die worden geholpen. De functie Concerncontroller is daarom zowel voor de afdeling als voor de organisatie als geheel, een sleutelpositie.

Wat ga je doen?

Als Concerncontroller sta je met één been in de inhoud en één in de aansturing. Je hebt een adviserende rol in het financiële beleid en levert daardoor een bijdrage aan de ontwikkeling van de strategie en de beleidsvoorbereiding. Daarvoor analyseer je relevante interne en externe financiële ontwikkelingen en vertaal je deze naar rapportages en adviezen. Je realiseert een optimale aansturing en uitvoering van de financiële processen en levert een duidelijke bijdrage in het bewaken en versterken van de financiële basis van Rijndam. Je staat centraal bij het opstellen van de jaarrekening en stemt af met de accountant. Je voert de treasury functie uit en hebt overleg met bank en financiers. Je staat dus sterk in de inhoud, maar bovenal vervul je een senior rol op de afdeling. Je begeleidt de financiële en salarisadministratie in hun uitvoerende taken en organiseert verbetertrajecten om de efficiëntie en digitalisering van deze kernprocessen te bevorderen. Je ondersteunt de bedrijfseenheden samen met de business controller(s) in de uitvoering van de planning & control cyclus. Je kan als het nodig is de manager Finance & Control ontzorgen en vertegenwoordigen. Daarmee is deze rol op de lange termijn ook een mooie opstap naar een managementpositie.

 

Wie ben jij?

Je bent een financial met kennis van zaken en gevoel voor mensen. Met je ervaring creëer je rust en vertrouwen op de afdeling, en draag je bij aan het draagvlak bij het management van de bedrijfseenheden en de raad van bestuur. Je bent behulpzaam, maar bent in staat om te prioriteren waar dat noodzakelijk is. Je vindt het leuk om met mensen samen te werken en krijgt er energie van om ze het beste uit zichzelf te zien halen. Kortom: je bent een verbinder. Daarnaast vind je het leuk om maatschappelijk een steentje bij te dragen aan de gezondheidszorg van Nederland. Je kunt geduld opbrengen voor een organisatie waar niet altijd alles kan, maar waar je juist door je eigen inzet en oplossingen het verschil kan maken.

 

Verder beschik je over:

  • Academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde WO of HBO-opleiding op gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of RC;

  • Breed kennisniveau op gebied van jaarrekening, financiële administratie, business intelligence en control;

  • Kennis van of interesse in de bekostigingssystematiek in de zorg en externe ontwikkelingen in de sector;

  • Relevante werkervaring, bij voorkeur bij een zorginstelling;

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen één maand na je indiensttreding.

De werkzaamheden worden voornamelijk binnen kantooruren uitgevoerd. Op piekmomenten kan een beroep worden gedaan op inzet buiten reguliere kantooruren.

 

Wat bieden wij?

  • Salariëring is conform de cao ziekenhuizen, FWG 60 (max. EUR 4.682 o.b.v. 36 uur – max. EUR 4.798 vanaf 2021);

  • Rijndam heeft een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • Een jaarcontract van 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) en meer dan voldoende ontwikkelingsmogelijkheden;

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Rijndam. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Roland Falke 06-41367129 of Stephanie Kuipers 06-18528145. Uw sollicitatie kunt u richten aan rfalke@publicsearch.nl en/of skuipers@publicsearch.nl

bottom of page