top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ROC TOP
business controller

Melissa.png

Voor de afdeling Finance Control en Inkoop zijn wij op zoek naar een nieuwe TOPper
 

Business Controller voor 36,86 uur per week

voor de looptijd van 1 jaar met uitzicht op verlenging

 

De afdeling FC&I zoekt een collega met initiatief, lef & durf voor het team. Je bent van nature nieuwsgierig naar de interne klant en bent altijd op zoek naar vernieuwende manieren om vanuit jouw vakgebied het primaire proces, nl. het onderwijs te ondersteunen. Je hebt ambitie en streeft altijd naar de beste kwaliteit. Dit doe je samen met je collega’s uit je eigen en andere teams, zodat de dienstverlening vanuit de ondersteunende afdelingen goed aansluit bij wat het onderwijs nodig heeft.

Op onze afdeling FC&I werken 6 TOPpers.  

ROC TOP biedt maar liefst vijftig verschillende opleidingen, geclusterd in vier campussen op diverse kleinschalige locaties in Amsterdam. Onze docenten werken in teams samen om de vierduizend studenten persoonlijke aandacht en maatwerk te bieden tijdens hun leerproces.

 

Wat ga je doen?

  • Gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen van het College van Bestuur en de teams op gebied van (meerjarige) Planning & Control, de administratieve organisatie daarvan en de uitvoering van het financieel beleid.

  • Analyseren van de resultaten op het gebied van financiën, studenten, onderwijs- en bedrijfsprocessen.

  • Het opstellen van de kaderbrief, begroting en meerjarenbegroting.

  • Uitvoeren van scenario-analyses voor de strategievorming en rapporteren op de KPI’s.

  • Verantwoordelijk voor het toezicht houden op de naleving van beleidsregels, richtlijnen en voorschriften binnen ROC TOP.

  • Onderhouden van een goede samenwerking met de teams zodat de Planning & Control cyclus optimaal verloopt.

 

Je draagt bij aan het continu vernieuwen van ons onderwijs. Dit doe je door het onderwijs te ondersteunen met projecten waarmee jij vanuit jouw vakgebied een positieve ontwikkeling aan het primaire proces kunt geven.

 

Leren van en met elkaar
Bij ROC TOP vinden we dat iedereen een leven lang moet kunnen leren. En dat geldt zeker voor onze medewerkers. Binnen het team draag je actief bij om elkaar te versterken en van elkaar te leren en er zo samen voor te zorgen dat de kwaliteit van de dienstverlening en het onderwijs op peil blijft en/of omhoog gaat. Daarnaast deel je je kennis ook teamoverstijgend met collega’s en schroom je niet anderen te raadplegen of te betrekken. Samenwerken op alle niveaus betekent ook aandacht besteden aan teamontwikkeling en professionalisering.
 

Profiel

Je bent in staat proactief samen te werken om te vernieuwen en de onderwijskwaliteit te verbeteren. Bij samenwerken hoort feedback geven en ontvangen. Dit is voor jou vanzelfsprekend waardoor je bijdraagt aan een veilig klimaat hiervoor. Je bent nieuwsgierig en hebt humor.

 

Wat bieden wij?
Bij ROC TOP kan iedereen zichzelf zijn, zowel studenten als medewerkers. Wij moedigen pionieren en leren aan. Daarnaast hebben medewerkers en managers veel vrijheid in het bedenken en uitwerken van nieuwe initiatieven, waardoor je echt het verschil kunt maken.

We bieden je een functie voor 1 Fte, uitgaande van een full time werkweek van 36,86 uur - voor de periode van 1 jaar met uitzicht op verlenging . Het salaris is conform CAO MBO en afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.939,- (adviseur B, schaal 11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ervaring binnen het onderwijs is een pré.

 

Interesse?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl.

bottom of page