top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ROC VAN AMSTERDAM

BUSINESS CONTROLLER MBO COLLEGE CENTRUM

Melissa.png

Zet jij jouw financiële expertise in voor de planning en control cyclus van een toonaangevende onderwijsinstelling in de hospitality sector?

In verband met het vertrek van onze collega zoekt MBO College Centrum een resultaatgerichte Business Controller die verantwoordelijk is voor onze planning & control cyclus.

 

Wat ga je doen?

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor een soepel en verantwoord verloop van de totale planning en control cyclus van het MBO College Centrum. Daaronder vallen werkzaamheden als het opstellen van analyses en rapportages en het realiseren van begrotingen, waarbij jouw belangrijkste gesprekspartners de directie, de opleidingsmanagers en HR zijn. Je adviseert de directie op financieel terrein en ondersteunt de opleidingsmanagers bij het opstellen van hun formatie- en financiële plannen. Dat doe je op een kwaliteits- en vooral resultaatgerichte manier.

Het ROCvA heeft een gezamenlijk Financial Service Centre (FSC). De financieel administratieve werkzaamheden van het college zijn bij het FSC ondergebracht. Naast de reguliere bekostiging, heeft MBO College Centrum een groot aantal subsidietrajecten. Project control behoort daarom tot je aandachtsgebied, hierbij word je ondersteund door de projectadministrateurs en -controllers van het FSC. Je voert periodiek overleg en werkt op thema’s samen met de Business Controllers van de andere colleges en de centrale dienst. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Bedrijfsvoering van MBO College Centrum.

ROC van Amsterdam 

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) heeft ruim 27.000 mbo-studenten. Het mbo-aanbod bestaat uit bijna driehonderd verschillende opleidingen, die worden gegeven op negen MBO Colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. Ons voortgezet onderwijs telt circa drieduizend scholieren, van vmbo tot gymnasium. Een vrijwel even groot aantal deelnemers volgt volwassenenonderwijs. In totaal heeft het ROCvA ongeveer vierduizend medewerkers.

MBO College Centrum

MBO College Centrum is onderdeel van het ROC van Amsterdam en staat voor toonaangevend onderwijs in het centrum van Amsterdam voor de branches Horeca, Toerisme & Recreatie, Voeding en Facilitaire dienstverlening. Voor al onze opleidingen geldt dat zij gastvrijheid hoog in het vaandel hebben.

 

Onze studenten staan centraal in de onderwijsorganisatie. We vinden het belangrijk dat studenten en medewerkers met plezier naar hun school komen en er trots op zijn.

Wat vragen wij van je?

Je zet jouw kennis van relevante wet- en regelgeving en je ervaring met project- en risicomanagement optimaal in, daarbij ondersteund door je sterke analytische vermogen en prima communicatieve vaardigheden. Je weet dat je in complexe organisaties pragmatisch moet zijn en bent tevens in staat om op strategisch niveau mee te denken.

 

Verder beschik je over:
• een afgeronde hbo/wo opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting en aanvullende cursussen op het gebied

van projectmanagement en controlling;
• meerdere jaren ervaring als (Business) Controller in een professionele organisatie zoals onderwijs, overheid of in de zorg;
• affiniteit met het middelbaar beroepsonderwijs is een pre.

 

Wat bieden wij?

De kans om mee te werken aan het voorbereiden van (jonge) mensen op een beroepsloopbaan en een goede (door)start op de arbeidsmarkt. Of je nu docent bent of de organisatie faciliteert, we dragen er allemaal met hart en ziel aan bij.

Je wordt aangesteld in de generieke functie van Adviseur B. We bieden in aanvang een bruto salaris in schaal 11 met een max. van € 4.779,- bruto bij een fulltime aanstelling, met een mogelijk perspectief naar schaal 12 met een max. van € 5.414,- bruto bij een fulltime aanstelling.

Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%. Bovendien ben je alle schoolvakanties vrij.

We willen een betrouwbare en prettige werkgever zijn en besteden daarom veel aandacht aan onze medewerkers. Ook jouw eigen professionalisering vinden we belangrijk en we bieden je daarvoor verschillende mogelijkheden.


Interesse?
Voor deze vacature verzorgt Public Search de werving voor het ROC van Amsterdam. Wanneer je vragen hebt of wil solliciteren, neem dan contact op met Melissa Anthonio 06 386 90 104 / manthonio@publicsearch.nl.

 

De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 13 december a.s. De tweede gesprekken vinden plaats op dinsdag 17 december a.s. Wij streven ernaar om de sollicitatieprocedureprocedure voor 1 januari a.s. af te ronden.

Een persoonlijkheidstest en een werkproef kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

bottom of page