top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ROC VAN AMSTERDAM

BUSINESS CONTROLLER FACILITAIR BEDRIJF

Melissa.png

Heb je ervaring als controller en past het in jouw ontwikkeling om mee te denken en bij te dragen aan ontwikkeling van de dienst Facilitair? Dan bieden wij jouw talent graag een podium.

 

Wat ga je doen?

Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, en ondersteunt de dienst Facilitair op het gebied van Planning & Control, de Administratieve Organisatie en de uitvoering van het financieel beleid.
Samen met de projectadministrateur ben je verantwoordelijk voor het financiële onderdeel voor deze dienst.

In deze veelzijdige functie ben je als business controller verantwoordelijk voor het opstellen van de (meerjaren) begroting, managementrapportages en het risicomanagement van de dienst. Je bent verantwoordelijk voor de rapportages en financiële sturing richting het MT en Directie.
Als financieel expert en adviseur ben je een sparringpartner van de collega’s op het gebied van Beheer & Onderhoud, vastgoed, inkoop & contractmanagement en nieuwbouwprogramma’s.
Binnen de dienst Vastgoed vinden verbouwingen en onderhoudsprojecten plaats. Als basis hiervoor is het meerjarenhuisvestingsplan (MJHP) gebruikt. Als business controller heb je een belangrijke bijdrage hieraan op het gebied van de financiële kaders en gegevens. Je maakt onderdeel uit van het Programmabureau, waar de grote vastgoedprojecten worden gemanaged.
Binnen de afdeling Inkoop & Contractmanagement worden (Europese) aanbestedingen gedaan en contractbeheer. Je draagt bij aan de aanbestedingsstukken als het gaat om voor- en nacalculaties van deze trajecten.
Daarnaast maak je onderdeel uit van het MT van de dienst Facilitair. Je bent een spin in het web binnen deze dienst, die bestaat uit ongeveer 30 medewerkers.

ROC van Amsterdam | ROC van Flevoland

 

Het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland werken op verschillende gebieden nauw samen. Beide roc’s zijn binnen hun regio de grootste aanbieder van mbo-opleidingen, in het onderwijsaanbod zit verder educatie en volwassenonderwijs. Het ROC van Amsterdam biedt ook voortgezet onderwijs. Een gezamenlijk streven is om goed en uitdagend onderwijs aan te bieden aan al onze leerlingen en studenten.

De Dienst Facilitair

De dienst Facilitair is verantwoordelijk voor de huisvesting van het onderwijs van het ROC van Amsterdam, het ROC van Flevoland en het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Daarnaast ondersteunen wij de mbo colleges bij de collectieve inkoop van producten en diensten en het management van inkoopcontracten. Wij hebben te maken met allerlei verschillende aspecten die bij zo’n grote onderwijsorganisatie komen kijken, dat betekent veel dynamiek en soms ook hectiek. Dat maakt het tot een boeiend bedrijf.

 

Het hart van de dienst Facilitair is gevestigd in Amsterdam Zuidoost.

Wat vragen wij van je?
Je bent een proactieve dienstverlenende controller met minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van vastgoed en inkoop is een pre.
Uiteraard beschik je over een relevante opleiding op minimaal hbo+ of academisch niveau.
Om de rol van expert en adviseur goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je over scherpe analytische- en uitstekende communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden beschikt, waardoor je een stevige gesprekspartner bent om anderen te adviseren en te overtuigen.

 

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken.

We bieden een salaris aan op schaal 12 (op basis van ervaring maximaal € 5.414,-- bruto exclusief 13e maand en vakantiegeld conform cao mbo) en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, extra bijdrage op je ziektekostenverzekering, fietsplan, fiscale uitruil voor de reiskosten en een ruime vakantieregeling. Wij bieden  een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.  

Een assessment en/of werkproef kan deel uit maken van de selectieprocedure.  

 

Interesse?

Voor deze vacature verzorgt Public Search de werving voor het ROC van Amsterdam. Wanneer je vragen hebt of wil solliciteren, neem dan contact op met Melissa Anthonio 06 386 90 104 / manthonio@publicsearch.nl.
 

bottom of page