top of page
SHARE:

ROC VAN AMSTERDAM
financieel expert

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Als Financieel Expert zorg je ervoor dat de organisatie in control blijft en zich verder kan professionaliseren. Je komt te werken in het team Center of Excellence, onderdeel van het Financieel Service Centrum. Het Center of Excellence is een klein en bevlogen team waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën, onder andere op het gebied van het optimaliseren van processen. Met je collega Financieel Experts zorg je voor het beschrijven en up to date houden van de administratieve organisatie en interne beheersing, procedures en richtlijnen en het Accounting Manual. Samen toets je, doormiddel van interne controles, het bestaan en de werking hiervan. Je bent werkzaam in een allround functie waarin jouw werkzaamheden onder meer bestaan uit het adviseren over de toepassing van fiscale wet- en regelgeving en administratieve- en verantwoordingsvraagstukken, het opstellen van periodeafsluitingen en het opstellen van de jaarrekening.

 

Dit verwachten we van jou

 Analytisch vermogen, flexibiliteit en accuratesse kenmerken jou. Je communiceert zowel verbaal als schriftelijk makkelijk. Je stelt de juiste prioriteiten en kan snel schakelen als de business daarom vraagt. Je werkt graag samen maar je kunt uitstekend zelfstandig werken, bovenal ben je een prettige collega met wie het goed en fijn samenwerken is.

 

  • Een afgeronde hbo opleiding in accountancy of financieel/economische richting

  • Kennis van relevante wet- en regelgeving

  • Ervaring in een accountancy of financieel/economische functie

 

Meer dan alleen goede voorwaarden

De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops… wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

 

  • Een salaris in schaal 10 (cao mbo) van maximaal € 4.429 bruto per maand, als je fulltime werkt

  • Eindejaarsuitkering van 8,33% Ruime vakantieregeling Deelname aan het ABP pensioen

  • Doorgroeikansen binnen de organisatie

  • Een goede reiskostenvergoeding

 

Ben jij die CIJFERKAMPIOEN? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Hier ga je werken

Ook als grote onderwijsorganisatie letten we op de kleintjes. De plannen, ambities en lopende zaken… alles moet financieel te verantwoorden zijn. Financiën speelt dan ook een belangrijke rol binnen het ROC van Amsterdam - Flevoland. We voeren het financiële beleid uit, monitoren de resultaten en zetten beschikbare middelen zo efficiënt en effectief mogelijk in. Ook stellen we de kaders waarbinnen de financiële continuïteit voor de onderwijsorganisatie wordt

gewaarborgd. We bestaan uit drie afdelingen: Financieel Service Centrum, Planning en Control en Functioneel Beheer. Op welke plek je ook zit, je doet verantwoordelijk werk en draagt op jouw manier bij aan de toekomst van onze studenten.

 

Over ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op vier niveaus binnen veertien onderwijsdomeinen. Het ROC van Amsterdam biedt ruim 300 verschillende opleidingen aan en het ROC van Flevoland zo’n 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op de verschillende mbo-colleges gegeven. Het ROC van Amsterdam - Flevoland heeft bij elkaar 12 mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Almere en Lelystad. Het ROC biedt onderwijs aan 36.000 MBO studenten, 3.300 leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en 6.500 deelnemers aan overige educatie (waaronder inburgering

en volwassenen). Bij het ROC werken in totaal ca. 4.000 medewerkers.

Het ROC van Amsterdam – Flevoland is een onderwijsorganisatie waar ruim 180 nationaliteiten iedere dag welkom zijn en samen leren, ook van elkaars verschillende achtergronden. Voor iedereen geldt hetzelfde respect en elke collega draagt bij aan de ontwikkeling van leerlingen

en studenten voor de inclusieve Nederlandse samenleving.

 

Om goed onderwijs te geven is het onderwijs op de mbo-colleges kleinschalig georganiseerd, een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam – Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de student. We streven elke dag naar het allerbeste onderwijs. Iedereen is welkom en draagt bij aan de ontwikkeling van studenten. We leren van elkaars achtergronden, gaan mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en vernieuwen waar nodig. Dit doen we in een sfeer van vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Van prettig en respectvol met elkaar samenwerken. Kijken waar het beter kan en dat vervolgens ook doen. Want ook dat hoort bij een organisatie die overal de beroepspraktijk ademt.

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor het ROC van Amsterdam. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Sabine Root 06-289 31 992 of Mi Yu Vink 06 28814271. Je mag je cv ook mailen naar sroot@publicsearch.nl of mvink@publicsearch.nl 

bottom of page