top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ROC VAN AMSTERDAM-FLEVOLAND 
BUSINESS CONTROLLER MBO COLLEGE WEST

Melissa.png

Business controller 

Dit en meer ga je doen

Zonder jou geen soepele en verantwoorde planning & control cyclus van MBO College West.

Jouw werkzaamheden bestaan uit advisering, vervullen van de expertrol en ondersteuning van ons college op het gebied van planning en control, de administratieve organisatie en de uitvoering van het financieel beleid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de (meerjaren)begroting, de periodieke rapportages en analyses, het ondersteunen en adviseren van managers en de (meerjaren)studentenprognoses.

Naast reguliere opleidingstrajecten op de niveaus 1 t/m niveau 4 heeft MBO College West een groot aantal subsidieprojecten, waaronder de MBO Agenda, RIF projecten en Covid-19 subsidies. Project control hoort daarom ook tot je aandachtsgebied. Je denkt op bedrijfseconomisch gebied mee over de totstandkoming van projecten, maatwerktrajecten en contractactiviteiten. Je werkt nauw samen met managers en je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Bedrijfsvoering. Verder neem je deel aan het ROC brede controllersoverleg waar je naast sparringpartner ook kritisch meedenkt over beleidsissues.

 

Er is volop ruimte voor eigen inbreng, o.a. op het gebied van optimaliseren processen, brede advisering management/directie en het versterken van de positie van business control. Met een proactieve houding is dit een uitdagende functie die veel mogelijkheden biedt tot ontwikkeling.

Dit verwachten we van jou

Je begrijpt de business en stelt de klanten centraal. Tegelijkertijd heb je een (positief) kritisch houding. Je communiceert makkelijk en kunt op strategisch niveau meedenken. Ook ben je pragmatisch van aard en beschik je over een sterk analytisch vermogen. Anderen aanspreken en/of aansporen gaat je gemakkelijk af. In een complexe organisatie weet jij je staande te houden. Dit betekent dat je zowel strategisch meedenkt als praktisch zaken aanpakt. Maar bovenal ben je een prettige collega met wie het goed en fijn samenwerken is.

 

Verder breng je mee

 • een hbo- of wo werk- en denkniveau;

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting;

 • aanvullende cursussen op gebied van projectmanagement en controlling;

 • kennis van relevante wet- en regelgeving;

 • minimaal 5 jaar ervaring als business controller bij overheid, onderwijs of zorg;

 • ervaring als businesspartner van directie en management;

 • ervaring met het middelbaar beroepsonderwijs is een pre.

 

Meer dan alleen goede voorwaarden

De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops… wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris in schaal 11 (cao mbo) van maximaal € 5.229 bruto per maand, op fulltime basis;

 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • Ruime vakantieregeling;

 • Deelname aan het ABP pensioen;

 • Doorgroeikansen binnen de organisatie.

 

Hier ga je werken

Studenten met hart voor zorg en welzijn werken aan hun toekomst op MBO College West. Kwetsbare kinderen, jongeren en ouderen, mantelzorgers, mensen met een beperking of een chronische ziekte; ze kunnen straks allemaal rekenen op de ruim 4.400 studenten van onze Zorg & Welzijn opleidingen en Laboratoriumopleidingen. We geven studenten de aandacht en begeleiding die ze nodig hebben, zodat ze zich kunnen ontwikk elen tot waardevolle professionals. In ons moderne schoolgebouw streven we naar een warme sfeer. In de buurt van onze gebouwen zijn veel zorg- en welzijnsinstellingen waarmee we samenwerken. Denk aan Cordaan, OLVG West en vele welzijnsinstellingen van de sociale kaart van Amsterdam. Wij zorgen er graag voor dat studenten én medewerkers met plezier naar school komen en trots zijn op de opleiding.

 

Over ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op vier niveaus binnen veertien onderwijsdomeinen. Het ROC van Amsterdam biedt ruim 300 verschillende opleidingen aan en het ROC van Flevoland zo’n 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op de verschillende mbo-colleges gegeven.

Het ROC van Amsterdam - Flevoland heeft bij elkaar 12 mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Hilversum, Almere en Lelystad. Het ROC biedt onderwijs aan 36.000 MBO studenten, 3.300 leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en 6.500 deelnemers aan overige educatie (waaronder inburgering en volwassenen). Bij het ROC werken in totaal ca. 3.000 medewerkers.

 

Het ROC van Amsterdam – Flevoland is een onderwijsorganisatie waar ruim 180 nationaliteiten iedere dag welkom zijn en samen leren, ook van elkaars verschillende achtergronden. Voor iedereen geldt hetzelfde respect en elke collega draagt bij aan de ontwikkeling van leerlingen en studenten voor de inclusieve Nederlandse samenleving.

 

Om goed onderwijs te geven is het onderwijs op de mbo-colleges kleinschalig georganiseerd, een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam – Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de student. We streven elke dag naar het allerbeste onderwijs. Iedereen is welkom en draagt bij aan de ontwikkeling van studenten. We leren van elkaars achtergronden, gaan mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en vernieuwen waar nodig. Dit doen we in een sfeer van vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Van prettig en respectvol met elkaar samenwerken. Kijken waar het beter kan en dat vervolgens ook doen. Want ook dat hoort bij een organisatie die overal de beroepspraktijk ademt.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor het MBO college West (ROC van Amsterdam – Flevoland) Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl.

 

Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn

bottom of page