DOWNLOAD:
SHARE:

ROC TOP

manager financiën control & inkoop 

Melissa.png

ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. ROC TOP onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor studenten en intensieve samenwerking met het werkveld.

De nieuwe strategische koers die vanaf 2018 is ingezet bevordert innovatie door samenwerking met bedrijven in de stad en door een digitale leer-werk omgeving waardoor gepersonaliseerd kan worden geleerd.

 

Bij ROC TOP kan iedereen zichzelf zijn, zowel studenten als medewerkers. Er heerst een open sfeer en bestuur en management zijn zeer aanspreekbaar. Als jonge school heerst er een mentaliteit die pionieren en leren aanmoedigt. Deze wordt versterkt door een aantal moderne locaties zoals die op de NDSM-werf. Door de schaal van de organisatie zijn de lijnen kort en kan je echt het verschil maken. Daarnaast hebben medewerkers en managers veel vrijheid in het bedenken en uitwerken van nieuwe initiatieven, binnen de recent gekozen koers.

 

De organisatie heeft vier campussen in Amsterdam waar circa 4.000 studenten deelnemen aan ruim vijftig verschillende opleidingen. De centrale stafdiensten ondersteunen het College van Bestuur en de campussen en bestaat uit de afdelingen Bestuur & Strategie, Onderwijs & Studentzaken, Personeel & Organisatie, ICT & Facilities en Finance, Control & Inkoop. In totaal werken zo’n 450 medewerkers (350 fte) bij ROC TOP.

Vanwege vertrek van de huidige (interim) manager Finance, Control & Inkoop zoeken wij een:

 

Manager Finance, Control & Inkoop (m/v)

1,0 FTE, 36,86 uur

 

Functie:

Als manager Finance, Control & Inkoop van ROC TOP ben je een sleutelfiguur in de bedrijfsvoering van de organisatie. In deze rol sta je ‘in de wind’ en dat vraagt de nodige stevigheid in professioneel en persoonlijk opzicht. Het op orde hebben van de financiële en administratieve huishouding is uiteraard een must voor de organisatie. Naast het in control houden van de organisatie doe je veel meer. Zo lever je onder meer actief een bijdrage aan de strategie

Werkzaamheden:

 • Verantwoordelijk voor de regie op de planning & control cyclus;

 • Zorgdragen voor financial-, project- en businesscontrol;

 • Uitvoeren van actief risicomanagement;

 • Verantwoordelijk voor inkoop en aanbestedingen;

 • Onderhouden van de externe relaties (eerste aanspreekpunt voor de accountant en banken);

 • Adviseren van zowel de audit commissie als de Raad van Toezicht;

 • Gevraagd en ongevraagd het College van Bestuur en het management voorzien van informatie over de bedrijfsvoering zodat zij de juiste beslissingen in het belang van ROC TOP en haar studenten kunnen nemen;

 • Leidinggeven aan de afdeling Finance, Control & Inkoop bestaande uit 7 medewerkers verdeeld in drie teams, Financiële Administratie, Control en Inkoop.

 

Profiel kandidaat:

Om verder te bouwen aan ROC TOP en het managen van de organisatie vragen we een gedreven, energieke en positieve kandidaat. Iemand die deze eigenschappen combineert met resultaatgerichtheid en een sociale antenne. Kortom een opgeruimd persoon, die midden in de maatschappij staat.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de functie zijn:

 • Een afgeronde bedrijfseconomische HBO+/WO opleiding;

 • Leidinggevende ervaring in een complexe organisatie in de (semi-) publieke sector;

 • Ervaring in het onderwijs is een pré;

 • Ervaring met beleidsontwikkeling;

 • Integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel, overtuigingskracht, onafhankelijke opstelling;

 • Flexibiliteit en omgevingsbewustzijn;

 • Strategisch inzicht én hands-on;

 • Stevige persoonlijkheid;

 • Sterke affiniteit met het (beroeps)onderwijs;

 • Prettige en heldere communicatieve vaardigheden.

 

Aanbod:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij de zwaarte van de functie. ROC TOP biedt een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.  Daarnaast mag je rekenen op een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.

De functie heeft een omvang van 36,86 uur (1.0 fte). Onze opdrachtgever is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en je werkt vanuit de campus van Events & Hospitality in het prachtige sfeervolle  havengebied van Amsterdam-Noord;

 

Een assessment, referentiecheck en/ of social-mediacheck kan deel uitmaken van de procedure. Het kunnen overleggen van een VOG is een vereiste om bij ROC TOP werkzaam te kunnen zijn.

bij ROC

Interesse:

Public Search verzorgt de werving voor ROC TOP. Solliciteren kan uitsluitend via Public Search. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op telefoonnummer 06-386 90 104 of bel met Wilco Kosters op 06-349 43 693. Je cv mag je ook mailen naar wkosters@publicsearch.nl of manthonio@publicsearch.nl