top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

roc van amsterdam

coordinator analyse en reporting

(schaal 11)

ROC van Amsterdam | ROC van Flevoland

Het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland werken op verschillende gebieden nauw samen. Zo zijn algemene diensten zoals ICT, HRM, PR Marketing & Communicatie en Financiën gebundeld in één centrale dienst. Beide roc’s zijn binnen hun regio de grootste aanbieder van mbo-opleidingen, in het onderwijsaanbod zit verder educatie en volwassenonderwijs. Het ROC van Amsterdam biedt ook voortgezet onderwijs. Een gezamenlijk streven is om goed en uitdagend onderwijs aan te bieden aan al onze leerlingen en studenten.

 

De dienst Financiën

De centrale dienst Financiën is verantwoordelijk voor de uitvoering en monitoring van het financiële beleid zoals het door de Raad van Bestuur is vastgesteld. Daarbij zetten wij de middelen zo efficiënt en effectief mogelijk in. We stellen kaders en waarborgen de financiële continuïteit voor de hele onderwijsorganisatie; voor het ROC van Amsterdam, het ROC van Flevoland en het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Een omvangrijke, dynamische en boeiende organisatie. De dienst Financiën bestaat uit verschillende afdelingen: Financieel Service Centrum, salarisadministratie, planning en control en functioneel beheer.

Het hart van de dienst is gevestigd in Amsterdam Zuidoost.

 

De dienst Financiën is op zoek naar een

Coördinator voor de afdeling Center of Excellence (CoE).

Ben jij een ervaren, ambitieuze accountant? En wil jij in een team van financieel experts als meewerkend voorman-vrouw gaan werken? We maken graag kennis met je. 

 

Wat ga je doen?

Het Financieel Service Centrum (FSC) heeft 4 teams, namelijk: backoffice, frontoffice, projectadministratie en center of excellence. Jij komt te werken in het team Center of Excellence (CoE). Het team bestaat uit vier financieel experts en jij hebt de coördinatie over het team. Jij bent een meewerkend voorman/-vrouw en zorgt voor een werkverdeling en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden één geheel vormen. Je legt verantwoording af aan de manager Financieel Service Centrum en zal samen met haar ook de functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met de collega’s uit het team.

Jouw team is verantwoordelijk voor het beschrijven, up-to-date houden en het ontwikkelen van de administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB), procedures en richtlijnen en het Accounting Manual op het gebied van administratie en verantwoording. Jij adviseert over de toepassing van (fiscale) wet- en regelgeving en zorgt daarmee voor de juistheid van de financiële processen. Jullie voeren maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen uit en stellen balansdossiers en ook de jaarrekeningen op.

Jullie leveren een bijdrage aan het beheer van de liquide middelen van de organisatie. Jullie lossen administratieve- en verantwoordingsvraagstukken op en geven scenario’s voor oplossingsrichtingen.

 

Wat vraagt het ROC van Amsterdam?

Je gaat de functie Coördinator Center of Excellence vormgeven. In deze nieuwe functie zal je uitdagingen op je pad tegen komen – dit vraagt van jou om een zelfstandige, probleemoplossende en flexibele instelling. We vinden het mede daarom belangrijk dat je over voldoende theoretische en praktische bagage beschikt in de richting van accountancy.

Daarnaast heb je een relevante opleiding (met voorkeur Accountancy) op minimaal hbo niveau. Ervaring als leidinggevende hoeft niet, maar wel de ambitie om dit te doen en snel onder de knie te krijgen!

Je bent analytisch sterk en staat stevig in je schoenen en ben je altijd gericht op het leveren van maximale kwaliteit waarbij je oog hebt en houdt voor de wensen van de klant. Daarnaast kan jij op diverse niveaus communiceren binnen een organisatie, waarbij jij ook vaardig bent in adviseren. 

 

Wat bieden zij?

 Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar er aandacht is voor de medewerkers. Zij zullen je continu uitdagen om je talent verder te ontwikkelen, waardoor je groeit op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Je krijgt veel zelfstandigheid om ervoor te zorgen dat je je functie zo goed mogelijk kan uitoefenen.

Natuurlijk bieden ze een salaris dat past bij de functie van (schaal 11 met een max. van € 4553,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een 13e maand, vakantiegeld, een goede pensioenregeling, een extra bijdrage op je ziektekostenverzekering, een fietsplan en uiteraard een ruime vakantieregeling (30 dagen). Bovendien bieden zij een jaarcontract aan, met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor het ROC van Amsterdam. Interesse? Mail of bel Renée van Wijngaarde: rvanwijngaarde@publicsearch.nl / 06 421 48 552.

bottom of page