top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

roc van amsterdam

hoofd projectadministratie

(schaal 11)

ROC van Amsterdam | ROC van Flevoland

Het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland werken op verschillende gebieden nauw samen. Zo zijn algemene diensten zoals ICT, HRM, PR Marketing & Communicatie en Financiën gebundeld in één centrale dienst. Beide roc’s zijn binnen hun regio de grootste aanbieder van mbo-opleidingen, in het onderwijsaanbod zit verder educatie en volwassenonderwijs. Het ROC van Amsterdam biedt ook voortgezet onderwijs. Een gezamenlijk streven is om goed en uitdagend onderwijs aan te bieden aan al onze leerlingen en studenten.

 

De dienst Financiën

De centrale dienst Financiën is verantwoordelijk voor de uitvoering en monitoring van het financiële beleid zoals het door de Raad van Bestuur is vastgesteld. Daarbij zetten wij de middelen zo efficiënt en effectief mogelijk in. We stellen kaders en waarborgen de financiële continuïteit voor de hele onderwijsorganisatie; voor het ROC van Amsterdam, het ROC van Flevoland en het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Een omvangrijke, dynamische en boeiende organisatie. De dienst Financiën bestaat uit verschillende afdelingen: financieel service centrum, personeels-en salarisadministratie, planning en control en functioneel beheer.

Het hart van de dienst is gevestigd in Amsterdam Zuidoost.

 

DE FUNCTIE

De dienst Financiën is op zoek naar een Hoofd Projectadministratie.

Ben jij een financieel specialist en heb jij daarnaast ook ervaring als leidinggevende en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zorg jij ervoor dat jij samen met je team elk project financieel gezien op rolletjes laat lopen? We maken graag kennis met je. 

Wat ga je doen?

Het Financieel Service Center (FSC) heeft 4 teams, namelijk: backoffice, frontoffice, center of excellence en projectadministratie. De projectadministratie ondersteunt de projectleiders bij externe projecten. We hebben de ambitie om op termijn de projecten uit te breiden. De afdeling zorgt voor een correcte en efficiënte financiële verantwoording. Dit betekent: het opstellen van projectbegrotingen, inrichting projectadministratie, facturering, analyseren en rapporteren van calculatieverschillen, projectbewaking.

 

Als Hoofd Projectadministratie ben jij meewerkend voorman. Jij werkt dus mee in de operatie en zal complexe projecten op je nemen, zoals bijvoorbeeld RIF’s (Regionaal Investeringsfonds mbo) en andere subsidieprojecten. Daarnaast begeleid jij het team van drie collega’s en stuurt ze aan.

 

Je bent sparringspartner van projectleiders, business controllers en directies binnen de organisatie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de financiële uitvoering van projectplannen, over de begroting en de voortgang van projecten, je stemt af met management en controllers. 

 

FUNCTIE-EISEN

Je gaat de functie Hoofd Projectadministratie vormgeven. In deze nieuwe functie zal je uitdagingen op je pad tegen komen – dit vraagt van jou om een zelfstandige, probleemoplossende en flexibele instelling. We vinden het mede daarom belangrijk dat je over voldoende theoretische en praktische bagage beschikt. Je hebt bovendien meerdere jaren aantoonbare kennis van project- en risicomanagement.

 

Daarnaast heb je een relevante opleiding (met voorkeur financiële richting) op minimaal hbo niveau. Als leidinggevende heb je minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur bij een financiële administratie.

 

Je bent analytisch sterk en staat stevig in je schoenen

en ben je altijd gericht op het leveren van maximale kwaliteit waarbij je oog hebt en houdt voor de wensen van de klant.

Daarnaast kan jij op diverse niveaus communiceren binnen een organisatie, waarbij jij ook vaardig bent in adviseren. 

 

AANBOD

Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar aandacht besteed wordt aan de medewerkers. Ze zullen je continu uitdagen om je talent verder te ontwikkelen, waardoor je groeit op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Je krijgt veel zelfstandigheid om ervoor te zorgen dat je je functie zo goed mogelijk kan uitoefenen.

Natuurlijk bieden ze een salaris dat past bij de functie van (schaal 11 met een max. van € 4553,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, een goede pensioenregeling, een extra bijdrage op je ziektekostenverzekering, een fietsplan en uiteraard een ruime vakantieregeling (30 dagen).

Bovendien bieden ze een jaarcontract aan, met uitzicht op een vast dienstverband.

SOLLICITEREN

Public Search verzorgt de weving voor het ROC van Amsterdam. Heb je vragen of wil je solliciteren? Bel of mail dan naar Renée van Wijngaarde: 06 421 48 552 of rvanwijngaarde@publicsearch.nl.

bottom of page