top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ROC VAN AMSTERDAM 

concerncontroller

(1 fte)

Voor het team planning & control van de dienst Financiën zijn wij op zoek naar een enthousiaste, doortastende en communicatief sterke concerncontroller. Als spin in het web overzie je de voortgang op de doelstellingen van het ROC van Amsterdam | Flevoland. Tevens sta je goed in contact met de hele organisatie en je overziet het speelveld. 

Wat ga je doen?

 

Het team waarin je komt te werken is een ambitieuze, betrokken groep, waar visies worden gedeeld en discussies worden aangegaan. Het team is vooruitstrevend en wil keer op keer verbeteren. Planning & Control bestaat uit 5 Business Controllers en twee Adviseurs Planning & Control. Je rapporteert aan Sander Janssen (Manager Planning & Control).

 

TAKEN:

  • Het opstellen, bewaken en doorontwikkeling van de P&C cyclus voor de gehele organisatie;

  • Het opstellen en bewaken van het financieel beleid;

  • Mede verantwoordelijk voor het opstellen van de maand- en Q-rapportages voor de gehele organisatie;

  • (Meerjaren)begrotingsproces (opstellen begrotingsbrief met kaders voor de begroting, samenstellen begrotingsboek).

  • Uitvoering van werkzaamheden in het kader van de jaarrekening/bestuursverslag.

 

FUNCTIE-EISEN:

We zoeken een collega die een goede basis heeft in het vakgebied. Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische of financieel economische opleiding op HBO+ /WO-niveau.  Je hebt kennis van bedrijfseconomische analyses, bewakingsinstrumenten, informatietechnieken en risicomanagement. Tevens heb je affiniteit met Business Intelligence en managementtools en bent in staat om deze kennis in te zetten op strategisch niveau. Kennis van en ervaring met wet- en regelgeving binnen het onderwijs is een voorwaarde voor deze functie. Voor deze functie is een sterk ontwikkeld analytisch vermogen noodzakelijk evenals uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

WAT BIEDT HET ROC VAN AMSTERDAM?
Jij komt te werken bij een grote, financieel gezonde en maatschappelijk verantwoorde organisatie. De kans om mee te werken aan het voorbereiden van (jonge) mensen op een beroepsloopbaan en een goede (door)start op de arbeidsmarkt. Of je nu docent bent of de organisatie faciliteert, ze dragen er allemaal met hart en ziel aan bij. Ze zullen je continu uitdagen om het talent verder te ontwikkelen, waardoor je groeit op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Daarnaast kun je rekenen op een salaris dat past bij de functie van Concerncontroller (schaal 12 met een max. van 5.158 bruto per maand bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van kennis en ervaring) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao mbo, waaronder een goede pensioenvoorziening, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een ruime vakantieregeling. Het ROC van Amsterdam wil een betrouwbare en prettige werkgever zijn en besteden daarom veel aandacht aan onze medewerkers. Ook jouw eigen professionalisering vinden zij belangrijk en ze bieden je daarvoor verschillende mogelijkheden. Er wordt gestart met een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

bottom of page