top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

ROC VAN AMSTERDAM

FINANCIAL CONTROLLER 

Melissa.png

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) heeft ruim 27.000 mbo-studenten. Het mbo-aanbod bestaat uit bijna driehonderd verschillende opleidingen, die worden gegeven op negen MBO Colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. In totaal heeft het ROCvA ongeveer vierduizend medewerkers. ROCvA heeft een verregaande bestuurlijke samenwerking met ROC van Flevoland (ROCvF).

 

MBO College Zuid is gevestigd in een modern gebouw tegen over de RAI in Amsterdam. Het is een school met een breed aanbod van creatieve, culturele, sportieve en dienstverlenende opleidingen. De school heeft 3800 studenten. Het grootste aantal volgt een mbo niveau 4-opleiding. MBO College Zuid profileert zich als ambitieus; studenten worden altijd gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen.

 

Het ROCvA heeft een gezamenlijk Financial Service Centre (FSC). De financieel administratieve werkzaamheden van het College zijn bij het FSC ondergebracht. Binnen deze afdeling zijn onder andere de frontoffice, de backoffice en de projectadministratie gepositioneerd.

 

Voor het MBO College Zuid zoeken we een

 

Financial Controller met affiniteit met projectcontrol

 

Als allround controller bestaan je werkzaamheden uit advisering en ondersteuning van het College op het gebied van planning en control, de begroting, de administratieve organisatie en de uitvoering van het financieel beleid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de periodieke rapportages. Daarnaast ben je vanuit je financiële deskundigheid de sparringpartner van de directie en opleidingsmanagers.

MBO College Zuid heeft naast de reguliere bekostiging, een groot aantal subsidietrajecten. Je biedt ondersteuning aan de verslaglegging hiervan en voert periodiek/ ad-hoc gesprekken met de opleidingsmanagers.

Hiernaast heb je veelvuldig contact met de centrale dienst en met de controllers van de andere colleges. Daarbij werk je samen op thema’s. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur bedrijfsvoering van dit MBO College.

 

 

Competenties

Voor deze vacature is het van belang dat je gemakkelijk contact legt en goed kan communiceren op de verschillende niveaus. Je hebt een dienstverlenende instelling.  Daarnaast werk je accuraat, ben je stressbestendig, analytisch sterk en pragmatisch van aard. Je overziet het grotere geheel en je bent inventief in het aandragen van nieuwe initiatieven en oplossingen.

Profiel

 

  • Een afgeronde hbo/wo opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting bij voorkeur aangevuld met kennis en-of opleiding op het gebied van control;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als (project)controller, bij voorkeur ervaring in het (semi) publieke domein en/of subsidie-gedreven organisaties;

  • Ervaring met subsidieprojecten is een pre;

  • Ruime ervaring met Excel;

  • Ervaring met AFAS is een pre.

 

 

Aanbod
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar aandacht wordt besteed aan medewerkers. Bij het ROC vinden ze het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. Daarom bieden ze verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Doorgroeien naar Business Controller behoort tot de mogelijkheden. De functie heeft een omvang van 80-100% fte. Het salaris bedraagt maximaal 4779,- euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband (volgens CAO MBO). De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat.  Bij deze functie horen een eindejaarsuitkering van 8.3%  en aantrekkelijke opleidings- en scholingsmogelijkheden.

Interesse

 

Public Search verzorgt de werving voor het MBO College Zuid. Wanneer je vragen hebt of wilt solliciteren, neem dan contact op met Melissa Anthonio 06 386 90 104 / manthonio@publicsearch.nl.
 

bottom of page