top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

RADBOUD UNIVERSITEIT

projectcontroller

Melissa.png

Met vooraanstaand onderzoek krijgen we antwoorden op belangrijke vragen over onze wereld van morgen. Daar zijn slimme en gedreven mensen voor nodig die met hun expertise en talent een bijdrage leveren. Als projectcontroller ondersteun jij onze onderzoekers bij het beheren en verantwoorden van subsidies. Op deze manier help jij mee aan de totstandkoming van nieuw wetenschappelijk onderzoek. Je bent nodig!
 

Je werkt voor de faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde & Informatica van de Radboud Universiteit. Op een aantal wetenschappelijke gebieden, waaronder organische chemie, vaste-stoffysica, astrofysica, microbiologie, cyber security, (epi)genetica en cognitieve neurowetenschappen heeft de faculteit een wereldwijd leidende positie ingenomen.

 

Sterrenkundigen zijn er voor het eerst in geslaagd een foto te maken van een superzwaar zwart gat en zijn schaduw. Onze sterrenkundigen stonden aan de wieg van deze doorbraak.

In 2018 lanceerde China een satelliet met een Nederlandse radioantenne die speciaal gemaakt is om de zwakke radiosignalen uit het heel vroege heelal te detecteren. Onze astrologen leverden vanuit het Radboud Radio Lab een belangrijke bijdrage.

 

De faculteit beschikt over een aantal unieke onderzoeksfaciliteiten, waaronder het High Field Magnet Laboratory (HFML), het FELIX Laboratory met vrije elektronen lasers, het Greenhouse en het NMR spectroscopielab, die bijdragen aan ons succes. Verder participeren wij in faciliteiten van wereldklasse in het buitenland, zoals de Large Hadron Collider bij CERN (Genève) en de ALMA telescopen in Chili. Al onze faciliteiten trekken vele topwetenschappers uit het buitenland, die er gebruik van maken voor het doen van hun experimenten.

 

De externe financiering van ons onderzoek is de afgelopen tijd sterk toegenomen en evenaart inmiddels die uit de eerste geldstroom. Recent nog hebben we drie ERC Synergy Grants gehonoreerd gekregen. ERC Synergy Grants zijn de grootste en meest competitieve subsidies binnen de ERC.

 

Deze groei van extern gefinancierd onderzoek heeft een geweldige impuls gegeven aan het onderzoek in de faculteit. Gelet op het belang van de maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek zullen wij onze expertise samen met private partijen inzetten om bij te dragen aan innovatie en aan een dynamisch ecosysteem om de economische en maatschappelijke infrastructuur te verbeteren.

 

Als projectcontroller maakt je deel uit van de afdeling Finance & Control, die op financieel gebied ondersteuning biedt aan alle onderdelen van de faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde & Informatica. Samen met je collega van Control & Reporting ben jij de financiële sparringspartner voor de projectleiders en het management. Hierbij streef je naar een goede samenwerking en weet je rekening te houden met soms tegengestelde belangen. Je adviseert, informeert en begeleidt projectleiders over alle regelgeving op het gebied van externe onderzoeksfinanciering.

 

Daarnaast stel je projectbegrotingen op in samenwerking met de projectleiders en/of het management. Je maakt financiële rapportages en bewaakt de budgetten. Binnen de portefeuilles van projecten voer je periodieke screenings uit en signaleer je financiële risico’s. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van eindafrekeningen voor subsidieverstrekkers, overeenkomstig met de subsidievoorwaarden.

 

Wij vragen van jou:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy.

 • Je beschikt over een sterk analytisch inzicht, werkt zelfstandig en neemt initiatief.

 • Je bent een enthousiaste teamspeler en herkent je in onze kernwaarden voor medewerkers: moed, verbinding en openheid.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Je hebt een uitstekende kennis van Excel.

 • Het is een pré als je ervaring hebt met ERP pakketten (o.a. Oracle) en reporting tools (Business Objects).

 

Wij bieden:

 • Een interessante functie bij een faculteit met een internationaal karakter waar medewerkers vanuit verschillende achtergronden hun talenten bundelen.

 • Werken op een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen en een open en persoonlijke sfeer.

 • Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar voor minimaal 24 uur per week, met mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

 • Je ontvangt een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Op basis van 38 uur geldt maximaal een salarisschaal 10 met een maximum bruto maandsalaris van € 4.274.

 • Je ontvangt een 8% vakantietoeslag en een 8.3% eindejaarsuitkering.

 

Overige arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit, waaronder werken in deeltijd, diverse verlofregelingen en flexibele werktijden. Je kunt een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, zodat je bijvoorbeeld werk en privé goed met elkaar in balans kunt brengen. Daarnaast vinden wij het als universiteit belangrijk dat je blijft investeren in persoonlijke groei. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Interesse?
Public Search verzorgt de selectie voor de Radboud Universiteit. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Melissa Anthonio 06-38690104 of per mail manthonio@publicsearch.nl.

bottom of page