top of page
SHARE:
PRINT PAGINA

PUBLIC SEARCH - sales manager onderwijs

ORGANISATIE:

Public Search zoekt, wegens uitbreiding van het commerciële team, een Sales Manager Onderwijs. Onze gespecialiseerde dienstverlening richt zich op detachering, interim management en werving & selectie. Als niche speler, richten wij ons uitsluitend op de bemiddeling van financiële professionals in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten. Hierdoor hebben we een uniek en herkenbaar profiel voor opdrachtgevers en kandidaten.

 

WERKZAAMHEDEN:

Als Salesmanager bij Public Search ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen en beheren van klanten binnen de sector onderwijs.

In deze functie begeleid je het proces van begin tot einde en treed je op als sparringpartner van de opdrachtgever. Je inventariseert grondig de vraag en verdiept je in de ontwikkelingen bij de opdrachtgever. Daarnaast blijf je op de hoogte van de trends in de sector.

Concreet verwerf je de opdracht, selecteer je de interim-manager, begeleid je de opdrachtuitvoering, doe je de evaluatie en de nazorg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor contractonderhandelingen, offertes en relatie onderhoud.

Als salesmanager genereer je voortdurend new business, ben je actief in persoonlijke en zakelijke netwerken en organiseer je (kennis)bijeenkomsten.

 

PROFIEL:

De juiste kandidaat heeft een hbo of academische opleiding afgerond en is in staat om conceptuele denkkracht om te zetten in operationele daadkracht.

Je beschikt over een adequaat netwerk en schept genoegen in het onderhouden van relaties en het leggen van nieuwe contacten. Je hebt een groot zelfstartend vermogen en kunt goed omgaan met teleurstellingen. Daarnaast ben je competitief, uitgedaagd door targets en resultaat en van nature nieuwsgierig, beschaafd en een tikje brutaal.

 

AANBOD:

•             Een uitdagende baan in een snel groeiend, ambitieus bureau.

•             Vast bruto maandsalaris, plus een aantrekkelijke bonusregeling.

•             Auto, goede overige arbeidsvoorwaarden, waaronder bijdrage aan pensioen.

 

INTERESSE:

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Wilco Kosters: 06-34943693 of stuur je cv naar wkosters@publicsearch.nl.

bottom of page