PUBLIC SEARCH | vacature zorg
DOWNLOAD:
SHARE:

SANTIZ

Business Controller

Voor Santiz Ziekenhuizen in Doetinchem zoeken wij voor vast een business controller met affiniteit voor data. Heb jij affiniteit met data analyse en wil je een bijdrage leveren aan een hogere kwaliteit van de zorg? Dan is deze functie iets voor jou!

 

De organisatie:

Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘Bijdragen aan de meest gezonde regio van Nederland in 2024’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag inzet voor de gezondheid en zorg voor haar patiënten. Santiz beschikt over 500 bedden, 2000 fte medewerkers en 170 fte medisch specialisten. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de websites www.slingeland.nl en www.skbwinterswijk.nl.

 

De functie:

Als business controller ben je vanuit je financiële expertise een adviseur en sparring partner voor zowel Raad van Bestuur, management als medisch specialisten. Je signaleert en adviseert proactief over de financiële bedrijfsvoering. Dit betekent dat je zorg draagt voor tijdige en betrouwbare managementinformatieverstrekking, maar ook in- en externe ontwikkelingen vertaalt naar te voeren beleid op tactisch terrein. Je ondersteunt bij businesscases, adviseert over de opzet van ‘planning & control’ en onderhoudt en verbetert kostprijzen. Kortom, een zeer brede, afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving.

 

Plaats in de organisatie:

Ons ziekenhuis is volop in beweging en dit betekent dat we ons met interessante projecten bezighouden, zoals de bouw van een compleet nieuw ziekenhuis in Doetinchem. Ook ondersteun je het management bij de realisatie van juiste zorg op de juiste plek middels businesscases en bijbehorende rapportages. Als business controller speel je uiteraard een belangrijke en proactieve rol bij de realisatie van al onze ambities. In deze functie maak je onderdeel uit van de unit Control die samen met de unit Financiële Medische Administratie & Inkoop de financiële kolom vormt voor het ziekenhuis. De unit Control is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus (kaderbrief, begroting, periodieke management informatie op gebied van productie en financiën) en informatievoorziening middels datawarehousing.

 

Profiel:

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding bedrijfseconomie, bedrijfskunde en/of accountancy.

 • Ervaring met BI tools of Power BI is vereist. 

 • Werkervaring in de gezondheidszorg en met name ziekenhuizen is een pré.

 • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen, bent initiatiefrijk, kunt prioriteiten stellen en bent in staat goede samenwerkingsrelaties met verschillende professionals op te bouwen en te onderhouden.

 • Je beschikt over goede communicatieve en adviserende vaardigheden, werkt kundig en cliëntgericht. Wat mag je van ons verwachten?

 

Ons aanbod:

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week.

 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

 • De functie zit in schaal FWG 60 van de cao ziekenhuizen.Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.

 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor Santiz Ziekenhuizen. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stephanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten naar skuipers@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2020

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon