DOWNLOAD:
SHARE:

SANTIZ ZIEKENHUIZEN

TEAMMANAGER FINANCIEN

Voor Santiz Ziekenhuizen, met standplaats Doetichem, zoeken wij voor vast een teammanager financiën met natuurlijk leiderschap, die medewerkers weet te inspireren en te motiveren!
 

De organisatie:

Santiz Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘Bijdragen aan de meest gezonde regio van Nederland in 2024’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag inzet voor de gezondheid en zorg voor haar patiënten. Santiz beschikt over 500 bedden, 2000 fte medewerkers en 170 fte medisch specialisten. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de websites www.slingeland.nl en www.skbwinterswijk.nl.

 

De functie:

Als teammanager Financiën Santiz ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de medewerkers Financiële administratie op beide locaties (totaal ongeveer 25 medewerkers). Je neemt de medewerkers mee in je enthousiasme om de bestaande kwaliteit van het werk te borgen en te verbeteren op basis van actuele ontwikkelingen. Dat doe je op een positieve manier omdat je denkt in oplossingen en niet in problemen. De medewerkers komen het beste tot hun recht in een optimaal werkklimaat. Dit bereik je o.a. door efficiënte afstemming tussen werkaanbod, personele inzet en adequate roostering. Je levert een bijdrage aan het organisatie- en afdelingsbeleid en vertaalt deze naar de medewerkers. Je houdt overzicht, signaleert knelpunten en spreekt medewerkers aan op hun functioneren. Zijn er veranderprocessen noodzakelijk, dan geef je hier leiding aan en/of je begeleidt projecten. Uitdagingen, hindernissen uit de weg ruimen en knopen doorhakken zijn daarbij essentieel. Je bent aanspreekpunt voor overige medewerkers en (team)managers van het ziekenhuis en externe partijen, zoals accountants, banken en belastingdienst. Je werkt zelfstandig, maar je hebt ook nauw contact met je collega teammanager en collega’s van Planning & Control en je hebt korte lijnen met de manager FMA.

 

Plaats in de organisatie:

Waar ga je werken? De afdeling Financiën is onderdeel van het cluster Algemene Ondersteunende Diensten en is operationeel verantwoordelijk voor uitgifte van financiële rapportages en de maand-, kwartaal- jaarrekening. Ook betalingsverkeer, cashmanagement, fiscaliteiten en verzekeringen vallen binnen dit domein. Belangrijkste doelstellingen van de afdeling zijn: locatie-overstijgend werken, doorontwikkeling van processen, bijdragen aan volgende stappen in de fusie, o.a. juridische integratie en finetunen van managementinformatie. De afdeling heeft door de fusie in het teken gestaan van integratie van werkprocessen en systemen. Dit traject bevindt zich in de afrondende fase. De laatste stap is de fysieke integratie van de afdelingen van Winterswijk en Doetinchem. Het spreekt vanzelf dat je op beide locaties werkzaam bent.

 

Profiel:

 • Je hebt een HBO opleiding bedrijfseconomie en/of accountancy, aangevuld met een managementopleiding.

 • Je bent een teammanager met natuurlijk leiderschap, die duidelijkheid geeft, proactief handelt en beslissingen durft te nemen.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende.

 • Je motiveert de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en je biedt een luisterend oor waar nodig.

 • Je kunt veranderprocessen begeleiden.

 • Je bent cliëntgericht, aandachtig en betrokken bij je werk.

 • Je voert het werk kundig en veilig uit.

 • Je bent proces- en resultaatgericht.

 • Met jouw organisatorische- en communicatieve vaardigheden maak je in deze functie het verschil.

 • Kennis en ervaring met lean is een pré.


Ons aanbod:

 • Uitgangspunt is een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Heb je al een dienstverband voor onbepaalde tijd in het Slingeland Ziekenhuis, blijft je huidige dienstverband van kracht.

 • Een goed salaris conform CAO ziekenhuizen (FWG60, max. € 4.466 ). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.

 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor Santiz Ziekenhuizen. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stephanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten naar skuipers@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2021

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon