top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

SANTIZ ZIEKENHUIZEN

TEAMMANAGER CONTROL

Voor Santiz Ziekenhuizen zoeken wij voor vast een Teammanager Control.

De organisatie:

Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk zijn sinds 2017 bestuurlijk gefuseerd. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘een vitale Achterhoek’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag inzet voor de gezondheid en zorg voor haar patiënten. Santiz beschikt over 500 bedden, 2000 fte medewerkers en 170 fte medisch specialisten. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de websites www.slingeland.nl en  www.skbwinterswijk.nl.

 

Waar ga je werken:

De unit Control is onderdeel van de afdeling Financiën en Control, waar ook de units Financiën, Zorgadministratie en Inkoop onder vallen. Control is verantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus (kaderbrief, begroting, periodieke management informatie op gebied van productie en financiën) en informatievoorziening middels datawarehousing. Het team bestaat uit 12 medewerkers

 

De functie:

Als teammanager Control Santiz geef je vorm aan een optimale planning & control binnen de ziekenhuisorganisatie. Als strategisch adviseur ben je betrokken bij de totstandkoming van het financieel beleid en het adviseren over maatregelen die hieruit voortkomen. Actuele onderwerpen waaraan een bijdrage wordt verwacht zijn onder meer de financiële vertaling van de zorgvisie, de begeleiding van huisvestingsportefeuille en de doelmatigheid van zorgverlening. Verder ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van het team Control op beide locaties. De medewerkers zijn vanuit hun expertise inzake control of business intelligence adviseurs en sparring partners voor zowel Raad van Bestuur, management als medisch specialisten. Je neemt het team mee in je enthousiasme om de bestaande kwaliteit van het werk te behouden en te verbeteren op basis van actuele ontwikkelingen. Dat doe je op een positieve manier omdat je denkt in oplossingen en niet in problemen. Je begeleidt het team verder naar één Santiz-team en je brengt daarmee de afdeling op een hoger niveau. Je levert een bijdrage aan het organisatie- en afdelingsbeleid en vertaalt deze naar de medewerkers. Je houdt overzicht, signaleert knelpunten en spreekt medewerkers aan op hun functioneren. Zijn er veranderprocessen noodzakelijk, dan geef je hier leiding aan en/of je begeleidt projecten. Uitdagingen, hindernissen uit de weg ruimen en knopen doorhakken zijn daarbij essentieel. Je bent aanspreekpunt voor overige medewerkers en (team)managers van het ziekenhuis en externe partijen, zoals banken en zorgverzekeraars. Je werkt zelfstandig, maar je hebt ook nauw contact met je collega teammanagers en collega’s binnen de afdeling Financiën en Control en je hebt korte lijnen met de manager Financiën en Control.

 

Wat verwachten zij van jou?

 • Je hebt een academische opleiding bedrijfseconomie en/of accountancy, aangevuld met een managementopleiding.

 • Je bent een teammanager met natuurlijk leiderschap, die duidelijkheid geeft, proactief handelt en beslissingen durft te nemen.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende.

 • Je motiveert de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en je biedt een luisterend oor waar nodig.

 • Je kunt veranderprocessen begeleiden.

 • Je bent cliëntgericht, aandachtig en betrokken bij je werk.

 • Je bent proces-  en resultaatgericht.

 • Je bent datagedreven

 • Kennis en ervaring met lean is een pre.

 • Met jouw organisatorische- en communicatieve vaardigheden maak je in deze functie het verschil

 

Wat mag je van hun verwachten?

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week.

 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Heb je al een dienstverband voor onbepaalde tijd in het Slingeland Ziekenhuis, blijft je huidige dienstverband van kracht.

 • Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.

 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

 • Aanbod van online trainingen via Goodhabitz en aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.

                                          

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor Santiz Ziekenhuizen. Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of Joey van Tamelen 06-28239265. Een sollicitatie kun je sturen naar skuipers@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

 

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

bottom of page