top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

servicepunt 71

financieel adviseur ict

(32 - 36 uur per week, schaal 11 maximaal € 72.500 bruto per jaar)

 

Voor het Servicepunt71 te Leiden zijn wij op zoek naar een financieel adviseur ICT.

 

ORGANISATIE:

Servicepunt71 is een shared serviceorganisatie die de bedrijfsvoering verzorgt voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude en het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. Door onze krachten te bundelen dragen we bij aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Wij leveren diensten op de volgende terreinen: ICT, Inkoop, Financiën, HRM, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken. Daarnaast verzorgt onze stafeenheid de interne bedrijfsvoering en control. Er werken ongeveer 300 medewerkers bij Servicepunt71.

 

FUNCTIE:

Heb jij genoeg kennis en ervaring om een verscheidenheid aan organisaties , collega's, project- en vakteams te kunnen adviseren over budgetten en financieel beheer?

 

Wat zijn de werkzaamheden?

 

Bij Servicepunt71 leveren ze diverse specialistische diensten aan vier gemeenten en een aantal samenwerkingsverbanden in de regio Leiden , waaronder Servicepunt71 zelf .

 • Als adviseur binnen het team Financieel Advies lever jij gefundeerd financieel advies aan zowel projectmanagement als lijnmanagement.

 • Je  gaat  aan  de  slag  voor  Servicepunt71  in  de  gecombineerde  rol   van projectcontroller   en   lijncontroller   voor   de   afdeling ICT/In formatievoorziening, waarbinnen op dit moment een aantal grote ontwikkelingen gaande zijn .

 • Daarbij varieert jouw werk van zorgen voor doelmatigheid en rechtmatigheid in de (interne) projecten tot het adviseren van het management binnen Servicepunt71 over het beheer, de bewaking en de ontwikkeling van hun budgetten.

 • Ook bij projecten op andere vakgebieden kan jouw inzet nodig zijn .

 • Je krijgt te maken met een grote diversiteit en complexiteit aan onderwerpen en met verschillende gesprekspartners.

 

Bij Servicepunt71 werken 25 financieel adviseurs die samen met hun collega's van de teams Specialisten , Financiële Administratie & Informatievoorziening en AO/IC bij de aangesloten gemeenten zorgen dat de financiële bedrijfsvoering in de  hele Leidse  regio op  rolletjes loopt. Ze geven je veel ruimte om je kennis te (blijven) ontwikkelen, op voorwaarde dat jij, jouw medewerkers en de organisaties als geheel daarvan profiteren. Een interessante functie voor een financial die weet waar het over gaat en het leuk vindt om veel en snel te schakelen.

 

 

PROFIEL:

 • Je bent een echte sparringpartner voor de ICT-managers, -projectmanagers en -medewerkers binnen Servicepunt71 . Met jouw communicatieve vaardigheden , anticiperende instelling en bestuurlijke intuïtie ben je een gewaardeerde adviseur, naar wie  echt geluisterd wordt.

 • Een opleiding op minimaal hbo-niveau, bijvoorbeeld Bedrijfskunde.

 • Kennis van gemeentelijke financiën is een pré, maar geen vereiste;

 • Minstens 3 jaar werkervaring op financieel adviesgebied, het liefst binnen zowel project- als lijncontrol. Affiniteit met ICT(projecten).

 

 

AANBOD:

 • Een veelzijdige baan, waar je jouw kennis echt in kwijt kunt en waarbij we graag naar jou luisteren. Door te zorgen dat  we op financieel gebied binnen de lijntjes kleuren, speel je een bepalende rol binnen dé bedrijfsvoeringsorganisatie van een belangrijke Randstadregio. 

 • een salaris van maximaal € 5.169,- (schaal 11, bij een volledige werkweek); een vaste aanstelling en een werkweek van 32 tot 36 uur.

 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vrij besteedbaar Individueel Keuzebudget (IKB), invloed op je werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

 • bij jou passende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor het Servicepunt71. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of met Klaas Staatsen via telefoonnummer 06-83667788 of mail kstaatsen@publicsearch.nl  

bottom of page