top of page
SHARE:
DOWNLOAD:

servicepunt 71 

financieel adviseur gemeente oegstgeest

(28-32 uur, schaal 11 max € 4.859,-)

 

Voor het Servicepunt71 te Leiden, gemeente Oestgeest zijn wij op zoek naar een financieel adviseur.

 

ORGANISATIE:

Servicepunt71 is een shared serviceorganisatie die de bedrijfsvoering verzorgt voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude en het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. Door onze krachten te bundelen dragen we bij aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Wij leveren diensten op de volgende terreinen: ICT, Inkoop, Financiën, HRM, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken. Daarnaast verzorgt onze stafeenheid de interne bedrijfsvoering en control. Er werken ongeveer 300 medewerkers bij Servicepunt71.

 

FUNCTIE:

Als financieel adviseur ondersteun je de managers van de verschillende teams bij de bevordering en bewaking van de doelmatigheid en rechtmatigheid van processen en het beheer van hun afdeling. Je adviseert over financieel economische aspecten van de verschillende vakgebieden en draagt bij aan bestuursvoorstellen. Verder ondersteun je de budgethouders in de P&C cyclus (kadernota, begroting, bestuursrapportage en jaarrekening). Je hebt veel contact met je collega adviseurs binnen en buiten de gemeente Oegstgeest, en werkt nauw met hen samen.

PROFIEL:

  • je bent een proactieve collega die vanuit financiële deskundigheid klantgericht kan adviseren, je hebt een scherp oog voor mogelijke verbeteringen in het werk en gaat voorop om die gestalte te geven.

  • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau

  • kennis van gemeentelijke financiën is een must

  • kennis van financiele systemen

  • minstens 3 jaar werkervaring op financieel adviesgebied

 

AANBOD:

  • Een veelzijdige baan, waar je jouw kennis echt in kwijt kunt en waarbij we graag naar jou luisteren. Door te zorgen dat  we op financieel gebied binnen de lijntjes kleuren, speel je een bepalende rol binnen dé bedrijfsvoeringsorganisatie van een belangrijke Randstadregio. 

  • een salaris van maximaal € 4.859,- (schaal 11, bij een volledige werkweek); een vaste aanstelling en een werkweek van 28 tot 32 uur.

  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vrij besteedbaar Individueel Keuzebudget (IKB), invloed op je werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

  • bij jou passende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor het Servicepunt71. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl

bottom of page