top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

FRANCISCUS GASTHUIS & VLIETLAND 

CONTROLLER 

Ben jij een gedreven controller die mee kan bouwen aan het Control van de toekomst? Beschik je over analytische vaardigheden en goede communicatieve vaardigheden? In Franciscus Gasthuis & Vlietland is binnen de afdeling Planning & Control, een vacature ontstaan voor de functie van controller voor 36 uur per week.

De afdeling

Finance & Control (F&C) binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland bestaat uit de onderdelen: zorgadministratie, financiële administratie, business intelligence, verkoop, AO/IC en Planning & Control (P&C). P&C is het onderdeel binnen F&C met controllers die op bedrijfseconomische onderwerpen adviezen geven aan het management binnen het ziekenhuis en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het financieel gezond houden van het ziekenhuis. Een belangrijke taak van de afdeling is het (proactief) ontwikkelen en leveren van managementinformatie en het ondersteunen van de organisatie bij het bedrijfsmatig werken.

 

De functie

Als controller ben je sparringpartner voor het management en RvB, je hebt hierbij een aantal eigen accounts. Het grootste account in je portefeuille betreft het MSB. Daarin heb je een aanjagende, analyserende en bewakende rol ten aanzien van de sturing van een afdeling. Als controller schep je een aantal randvoorwaarden ten aanzien van de sturing voor een financieel gezonde bedrijfsvoering. 

 

Vind je het een uitdaging om in een sterk veranderende sector te werken en mee te bouwen aan de afdeling van de toekomst? Ben je ambitieus en heb je een duidelijke verandering- en verbeteringsmentaliteit? Dan is deze functie iets voor jou.

 

Wij vragen

  • Academisch werk -en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

  • goede analytische vaardigheden en een helicopterview;

  • daarnaast heb je van nature al goede communicatieve vaardigheden en sensitiviteit;

  • ervaring in de ziekenhuis- en/of zorgsector is gewenst.

Wij bieden

  • Een goed marktconforme salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;

  • een uitdagende baan bij het best gewaardeerde ziekenhuis in de regio;

  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness en fietsregeling;

  • (bij)scholing en ruimte voor ontwikkeling;

  • fijne werksfeer en een hoge teamspirit.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor Franciscus Gasthuis & Vlietland. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 035-6210258/ 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl of met Stéphanie Kuipers 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl

bottom of page