top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

SINT MAARTENSKLINIEK

SENIOR BUSINESS ANALIST / CONTROLLER ZORGVERKOOP

Voor de Sint Maartenskliniek (SMK) in Nijmegen zijn wij op zoek naar een senior business analist / controller zorgverkoop.

 

De organisatie:

De Sint Maartenskliniek heeft als gespecialiseerd ziekenhuis vier specialisaties: orthopedie, reumatologie revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. Alle aandacht is gericht op houding, beweging en de aansturing daarvan, waarbij de beste zorg voor de patiënt centraal staat. Onze medewerkers houden zich (direct of indirect) dagelijks bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten. Binnen een open, collegiale en ontwikkelingsgerichte werksfeer wordt van hen verwacht dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van hun werk. Door gerichte opleidingen houden zij hun kennis actueel. Ook op wetenschappelijk niveau wordt continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van behandelingen. Binnen haar aandachtsgebied behoort de Sint Maartenskliniek dan ook tot de meest toonaangevende instituten binnen Nederland en Europa. De Sint Maartenskliniek is in alle opzichten sterk in beweging!

 

De functie:

Als senior business analist / controller zorgverkoop:

 • Ben je samen met de manager verkoop en het zorgverkoopteam verantwoordelijk voor de zorgverkoop (ZvW) en werkt hieruit voorvloeiende casuïstiek uit of voert de regie op de uitwerking.

 • Werk je in een klein hecht team samen met een marktanalist/marketeers aan het behalen van een optimaal commercieel resultaat.

 • Onderhoud je nauwe contacten met zorgeenheden en relevante ondersteunende afdelingen (zoals het Business Intelligence en Planning & Control).

 • Onderzoek, onderbouw & beschrijf je de bijzondere SMK zorg op basis van relevante data. Je kunt op basis de patiëntenmix, het medisch proces en de uitkomsten, zorgverzekeraar meekrijgen met de prijstelling van de SMK

 • Ben je én conceptueel sterk én kan je dot ook vertalen naar pragmatische oplossingen/adviezen/afspraken.

 • Draai je actief mee op diverse Value Based Health initiatieven met verschillende zorgverzekeraars

 • Stel je samen met de manager verkoop en de 4 specialisaties business cases op voor nieuwe zorg/adherentie op en of nieuwe afrekenmodellen.

 • Stel je mede de zorgverkoopofferte op en bereken je de tussentijdse uitkomsten van de onderhandelingen

 • Adviseer je gevraagd en ongevraagd het management over externe ontwikkelingen en de onderhandelingspositie van de Sint Maartsenskliniek vanuit deze cijfermatige inzichten

 • Volg je de landelijke wet- en regelgeving en analyseer je de impact van wijzigingen op de onderhandelingen met verzekeraars

 • Volg en analyseer je het (financieel) beleid van zorgverzekeraars. Werk je in een collegiale sfeer met korte communicatielijnen

 

Je profiel:

Je beschikt over een afgeronde academische opleiding richting economie, bedrijfskunde of (gezondheids)economie. Daarnaast heb je ruime ervaring en expertise opgedaan in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zorg. Je bent goed op de hoogte van de financiële thema’s binnen de ziekenhuiszorg en de zorgverzekeringsmarkt. Als senior business analist /controller zorgverkoop weet je te onderbouwen en te overtuigen.

Met je deskundigheid en stevige persoonlijkheid straal je vertrouwen uit en wordt je gezien als een serieuze gesprekspartner. Het werken met databases, maken van data-analyses en werken met excel is kinderspel voor je. Je bent in staat een juiste balans aan te brengen tussen zakelijkheid en klantgerichtheid, waardoor je de business op positief-kritische wijze kunt adviseren en daarin resultaten weet te behalen. Je collega’s kunnen op je feedback rekenen, maar zeker ook op je flexibiliteit en je pragmatische houding. Je bent een ‘early and quick adopter’ en een ‘social connector’. Jij bent de schakel tussen ‘binnen’ en ‘buiten’.

 

Wij bieden:

Een jong team dat de ambitie heeft de zorgverkoop naar een hoger niveau te brengen in een complexe, dynamische en leerzame omgeving. De arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van één jaar voor 32 - 36 uur per week. De CAO Zieken​huizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, maximaal € 5.257,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week). Daarnaast 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en een goede pensioenvoorziening.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor de Sint Maartenskliniek. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 035-6210258 / 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl of met Lea ten Brink 035-6210258 / 06-29588050 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl

bottom of page