SHARE:

SPAARNE GASTHUIS
BUSINESS CONTROLLER 

Vind jij het gaaf om op hoog niveau bezig te zijn met de planning en control cyclus? Help jij de managers en andere stakeholders graag verder met diverse business cases en adviezen? Wil je meer maatschappelijk gericht werken binnen een organisatie die volop in beweging is? Dan is dit jouw kans! Het Planning & Control team van Spaarne Gasthuis is op zoek naar een sterke en gedreven business controller.

 

Organisatie & Afdeling:

Het Spaarne Gasthuis (met 4200 medewerkers verdeeld over 4 locaties) bevindt zich in een dynamische periode waarin veel veranderingen zijn en worden doorgevoerd. Er is veel aandacht voor het continue verbeteren van de bedrijfsvoering en ondersteunende processen. Mede in dat kader zijn we op zoek naar een business controller die in staat is om de beoogde veranderingen te helpen doorvoeren. Je maakt deel uit van de afdeling Finance met circa 70 fte waarvan bij Planning & Control in totaal circa 13 fte enthousiaste gedreven professionals werken. In onze weekstart is het optimaliseren van ons werk een standaard onderwerp en hakken we dan ook graag knopen door. Korte lijnen, snel schakelen en een open deuren beleid, dat is wat onze afdeling kenmerkt.

 

Dit ga je doen:

Sturing binnen de zorg is behoorlijk veelzijdig. Wat kost ons een knieoperatie precies? Wat komt er financieel allemaal kijken bij het maken van een MRI-scan? Hoe kunnen activiteiten het meest optimaal worden verdeeld over de verschillende locaties? Met jouw deskundigheid en kennis ben je het financiële brein van de zorgmanager en raad van bestuur. Gevraagd en ongevraagd advies geven is hierbij een absolute must. Bij verandering in omzet en/of productie ben jij mede degene die samen met het management een oplossing bedenkt. Je werkt mee aan de totstandkoming van kostprijzen en voert de bijbehorende portfolio analyses uit. Je weet precies welke KPI’s het meest relevant zijn om op te sturen. Is het nodig om processen beter en anders te doen? Dan weet jij dit op een begrijpelijke wijze toe te lichten aan bijvoorbeeld de raad van bestuur, managers en artsen.

 

Je bent veel op pad binnen het ziekenhuis en weet hierdoor veel van de business. Al met al een zeer veelzijdige functie waarbij de doorlopende aanpassingen in wet- en regelgeving, veranderingen in het zorglandschap en door marktwerking gedreven salestrajecten zorgen voor een goede dynamiek!

 

Profiel:

  • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau

  • Je hebt ervaring in een business control functie, bij voorkeur in de zorg

  • Je hebt een duidelijke visie op business control en weet dit over te brengen naar je collega-controllers en de managers om je heen

  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet hiermee een kritische gesprekspartner te zijn op alle niveaus

  • Je weet goed prioriteiten te stellen en je beschikt over sterke analytische vaardigheden.

 

Aanbod:

Deze functie van business controller is ingedeeld in functiegroep 65 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal €5.620,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring plus 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld, op fulltime basis.

 

Wat bieden wij je nog meer?

  • Een baan bij één van de grootste werkgevers in de regio

  • Een afwisselende, zelfstandige, verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een jonge en gedreven afdeling

  • Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op kantoor. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!

  • Je kunt bij ons 4 dagen per week werken (4x9)

  • Fikse korting op een nieuwe fiets via FiscFree

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor het Spaarne Gasthuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Joey van Tamelen 06-28239265. Uw sollicitatie kunt u richten aan ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl