top of page
SHARE:

SPAARNE GASTHUIS
Coördinator Financiële Administratie

PRINT PAGINA

Je komt te werken in het kloppende hart van de Financiële Administratie. Juistheid, tijdigheid én volledigheid zit in je DNA! Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder.

 

De functie

Als coördinator zal je leiding gaan geven aan 9 grootboekmedewerkers en leg je verantwoording af aan het hoofd Financiële en Salarisadministratie.

Jij behoudt het overzicht over de grootboekadministratie, waarvan wij van jou verwachten dat jij naast een uitvoerende rol ook een controlerende en signalerende rol oppakt.

Je vormt een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen in deze grote organisatie. Naast de contacten met je eigen teamleden, heb je veelvuldig contact met andere collega’s zoals bijvoorbeeld businesscontrollers, salarisadministratie en juridische zaken. Maar ook met externe partijen zoals de accountant bij het opstellen van jaarrekening. Verder heb je een proactieve houding in het signaleren en ondernemen van (benodigde) acties in geval van nieuwe ontwikkelingen vanuit de organisatie of externe ontwikkelingen. Zo zal je bijvoorbeeld mede vormgeven aan de inrichting van AFAS tijdens het implementatietraject.

 

Andere belangrijke taken binnen deze functie zijn:

 

 • Zorgdragen voor juiste, tijdige en volledige financiële administratie;

 • Zorgdragen voor maand- en jaarafsluiting;

 • Opstellen rapportages zoals maandrapportages, liquiditeitsbegroting, bankratio’s;

 • Opstellen WKR en WNT-rapportages en juiste toepassing fiscale regels;

 • Bijdragen aan diverse interne projecten op gebied van inrichten (administratieve) processen.

 

De afdeling

De Financiële Administratie (grootboek, crediteuren, functioneel beheer) bestaat uit 15 medewerkers en maakt deel uit van de afdeling Financien met circa 70 medewerkers. Naast de financiële administratie, valt ook de zorgadministratie, salarisadministratie, risk/compliance/audit en planning & control onder de afdeling Financien.

 

Wij zijn volop in ontwikkeling en het verbeteren van de kwaliteit is daarbij een belangrijk speerpunt. Daarnaast verwachten we AFAS in gebruik te gaan nemen eind 2023.

 

Wie wij zoeken

Als coördinator heb je een belangrijke en zelfstandige rol in het proces van doorontwikkeling van de financiële administratie. Voor deze functie is het dan ook belangrijk dat je zowel over boekhoudkundige inhoudelijke kennis beschikt als over competenties waarbij je een verbindende rol hebt. Denk hierbij aan het stimuleren, maar ook het aanspreken van medewerkers. Door je belangrijke rol bij het opstellen van de jaarrekening is kennis van externe verslaggevingsregels een pre.

 

Een echte teamspeler met een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden die daarnaast:

 

 • een HBO opleiding op administratief/economisch gebied heeft gevolgd;

 • ten minste 5 jaar relevante werkervaring heeft.

 

Wat wij bieden

 • Deze uitvoerende en veelzijdige functie wordt ingedeeld conform de CAO Ziekenhuizen naargelang werkervaring

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantiegeld

 • Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam en Leiden binnen een half uur op het werk. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!

 • Korting op verschillende verzekeringen

 • Fikse korting op een nieuwe fiets via FiscFree

 • Toegang tot onze introductie-app waardoor je snel kennis maakt met het ziekenhuis

 • Wij vinden jouw ontwikkeling en vitaliteit belangrijk daarom kan je als medewerker gebruikmaken van ons portaal Ik & Spaarnegasthuis

                                                                                                                                                             

Solliciteren

Public Search verzorgt de selectie voor het Spaarne Gasthuis. Voor nadere informatie over de vacature kan je telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Joey van Tamelen 06-28239265. Jouw sollicitatie kan je richten aan ltenbrink@publicsearch.nl en/ of jvantamelen@publicsearch.nl

                                                                  

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page