top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

TERGOOI ZIEKENHUIS

BUSINESS CONTROLLER VERKOOP

Voor het Tergooi ziekenhuis dat bouwt aan de toekomst zoeken wij een business controller verkoop.

De organisatie

Tergooi is een ziekenhuis in beweging waar jij  als financial juist nu volop uitdagingen kunt vinden. Met onze nieuwbouw heb jij veel impact op de toekomst van ons ziekenhuis. Hiermee wil Tergooi tot de kopgroep van beste ziekenhuizen in Nederland blijven behoren. Naast het bouwkundige deel wordt er ook geïnvesteerd in de laatste medische technologie en de ontwikkeling van een virtueel ziekenhuis (bricks & clicks). Om dit financieel mogelijk te blijven maken is financiële sturing van groot belang. Doelmatige patiëntenzorg staat bij Tergooi voorop en kan alleen doordacht en duurzaam worden geborgd door verstandig financieel beleid. Wegens doorstroming van collega’s ontstaat ruimte voor een talentvolle business controller Verkoop die komende jaren meebouwt aan Tergooi.

 

De afdeling

De afdeling Planning & Control (P&C) maakt onderdeel uit van de eenheid Financiën & Control (F&C). 

De afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van de planning & control cyclus, en informatievoorziening. Binnen F&C werken 35 collega’s in een positieve, innovatieve en ondernemende organisatie. Afgelopen periode is er veel geïnvesteerd in procesverbetering, informatievoorziening, een nieuw en modern data warehouse met management informatie (Qlik), en een financieel besturingsmodel op gebied van marge, doelmatigheid, en forecasting (Logex). De ontwikkelingen rondom nieuwbouw, (over)productie en zorgcontractering zijn een speerpunt voor komende jaren. De ondersteuning die F&C levert aan ontwikkelingen binnen Tergooi is essentieel.

 

De functie

Als business controller Verkoop adviseer en ondersteun je het Zorgverkoopteam bij de zorgverkoop en legt hierbij de relatie met het honorarium en de die honorariumafspraken tussen Tergooi en MSB/TSB.

De business controller Verkoop adviseert en ondersteunt het management bij ontwikkeling en uitvoering bij het contracteren van verzekeraars voor zowel MSZ als GGZ. De business controller Verkoop werkt nauw samen met de managers van Finance & Control, Marketing en Verkoop en het MSB/TSB en participeert in het cijfermatige deel van de onderhandelingen met zorgverzekeraars en kan hierbij zowel de cijfermatige als beleids-effecten overzien van de afspraken met zorgverzekeraars en MSB/TSB. Heeft een onafhankelijke rol in de organisatie en kan gevraagd en ongevraagd advies geven aan de organisatie op basis van inhoudelijke kennis.

Het profiel

Voor deze functie beschik je over:

  • WO werk- en denkniveau met bij voorkeur kennis van de productiekant van het ziekenhuis (informatiestromen, productie in relatie tot kosten, doelmatigheid)

  • Analytisch vermogen

  • Kennis van aanverwante vakgebieden is nodig om verbanden te leggen, werkzaamheden uit te voeren en adviezen te formuleren

Daarnaast:

  • Volg je ontwikkelingen op zowel eigen kennis- en vakgebied, als ook op het gebied van de ziekenhuisbranche

  • Ben je initiatiefrijk en ben je in staat op korte termijn een netwerk in het ziekenhuis op te bouwen onder afdelingsmanagers en (medisch) managers

  • Kun je omgaan met tegengestelde belangen

 

Kennis en ervaring op de volgende gebieden zijn een pre:

  • Logex (financieel besturingsmodel)

  • zorgverkoop

  • de financiële aspecten van dure geneesmiddelen

  • een Medisch Specialistisch bedrijf (MSB)

 

Het aanbod

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 65 afhankelijk van kennis en ervaring, met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 5.257,- per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). 

Interesse?

Public Search verzorgt de selectie voor het Tergooi ziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 035-6210258/ 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl of met Joey van Tamelen 06-28239265 of per mail jvantamelen@publicsearch.nl

bottom of page