top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

TRIADE

BUSINESS CONTROLLER

Voor Triade in Lelystad zoeken wij voor vast een business controller.

 

De organisatie:

Triade en Vitree hebben de krachten gebundeld. Dat doen zij met behoud van ieders specialisme en naam. De divisie volwassenen biedt onder de naam Triade ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking en /of een psychische problematiek. Vanuit de divisie Jeugd, onder de naam Vitree, bieden we jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Samen zijn we Triade Vitree.

 

Plaats in de organisatie:

De Business Controller van Triade Vitree ontvangt hiërarchisch leiding van de Concern Controller en je werkt op de afdeling Control samen met 8 collega´s.

 

De functie:

Je bent een sparringpartner voor de divisiemanagers en adviseert gevraagd en ongevraagd over financiële en business vraagstukken. Je voert gesprekken met budgethouders m.b.v. analyses en rapportages die jij gemaakt hebt. Hierbij zoek je ook de samenwerking met collega’s van andere stafafdelingen.

Er staan al een paar uitdagende projecten voor je klaar waaronder “Anders Verantwoorden” en Business Intelligence & Analytics. Vanuit jouw expertise ontwikkel je nieuw beleid en actualiseer je bestaand beleid op het terrein van financiën en bedrijfsvoering. Je levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de producten uit de PDCA-cyclus.

 

Wat wordt van jou als Business Controller verwacht:

Je krijgt energie van een steeds veranderende omgeving, waar lijnen met de andere afdelingen en collega’s kort zijn. Jij kunt vanuit een bedrijfseconomisch perspectief vooruit blikken en op basis van jouw inzichten de kansen en risico’s in kaart brengen.

Je hebt een proactieve houding, durft het voortouw te nemen en kunt gemakkelijk stakeholders betrekken en belangen afstemmen om zo tot de oplossing van vraagstukken te komen.

 

Verder:

  • Je hebt een afgeronde Post Hbo/ Wo-opleiding, bij voorkeur voor Certified Public Controller.

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring binnen een soortgelijke functie.

  • Je hebt affiniteit met de zorg.

 

Het aanbod:

  • Het salaris bedraagt maximaal €4.499,- bij een 36-urige werkweek conform de CAO - Gehandicaptenzorg.

  • Een arbeidscontract van 36 uur per week.

  • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 10% korting op onze collectieve ziektekostenverzekering en werkkostenregeling.

  • Opleidingsmogelijkheden en vakgerichte cursussen.

  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken

 

Interesse:

Public Search verzorgt de selectie voor Triade. Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Lea ten Brink 06-29588050 of Daniel Griffioen 06-81953794. Uw sollicitatie kunt u richten naar ltenbrink@publicsearch.nl en/ of dgriffioen@publicsearch.nl

bottom of page