top of page
SHARE:

TRAJECTUM
Business Controller 

PRINT PAGINA

32 tot 36 uur per week hybride, locatie Zwolle

FWG 60/65 € 3482 -5957 per maand

Vind je het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken, om bezig te zijn met complexe vraagstukken, om data-gedreven analyses te maken en deze te vertalen naar de zorgdirecties? Reageer dan snel!

 

Business controller

Het bedrijfsonderdeel Control & Administraties valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur en bestaat uit de afdelingen Control, Business Intelligence, AO/IC, de Financiële Administratie, de Personeels- en salarisadministratie en de Zorgadministratie. De verschillende afdelingen werken nauw samen, zowel bij de ondersteuning van de reguliere bedrijfsvoering als bij diverse organisatie-ontwikkeltrajecten. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de overgang naar HT (Horizontaal Toezicht), het steeds beter procesmatig inrichten van de organisatie, de beheersing van de vastgoed-ontwikkelportefeuille en zorgverkoop. Alle ontwikkeltrajecten worden in teamverband uitgevoerd en doorontwikkeld. Verantwoordelijkheden worden in onderling overleg belegd en in gezamenlijkheid worden alle taken en aandachtsgebieden verdeeld. Daarbij is er veel aandacht voor eenieders persoonlijke interesses en kwaliteiten. Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er te over.

 

De afdeling Control is verantwoordelijk voor een optimale opzet en inrichting van de planning & control cyclus in de volle breedte. Met een diversiteit aan analyses, adviezen en het mee-inrichten van de governance, draagt de afdeling bij aan het ‘in control’ houden van de organisatie. De afdeling Control zorgt voor een goed inzicht in de bedrijfsmatige prestaties van de organisatie door middel van rapportages, analyses en controles. Ook voorziet de afdeling Control in de oplevering van zorginhoudelijke en externe rapportages richting financiers en banken. De afdeling volgt externe ontwikkelingen en adviseert bestuur en management hierover.

 

Wat bieden we?

 • een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een specialistische organisatie die volop ontwikkelingskansen biedt;

 • ondernemende en energieke collega’s die graag willen bouwen en ontwikkelen;

 • professionele verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;

 • een marktconform salaris, de functie is ingeschaald volgens FWG 60/ 65;

 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;

 • wederzijds commitment, uitgangspunt is om binnen een jaar het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd;

 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

  

Wat ga je doen?

De vele ontwikkelingen in de zorg en wijzigingen in bekostiging hebben invloed op de strategie, sturing en beheersing van Trajectum. Inzicht in prestatie-indicatoren, risico’s en prognoses zijn van groot belang en ook goed op orde. De afdeling Control speelt een cruciale rol bij de ondersteuning van en advisering van het management over de sturing en beheersing van de organisatie. Ter versterking van dit ervaren en professionele team zoeken we een stevige financial die zich in verbinding met de organisatie richt op het uitvoeren van gedegen financiele analyses, oplevering van doordachte verantwoordingen en het advisering van het management.

 

Als Controller ben je verantwoordelijk voor het opleveren van interne en externe rapportages en verantwoordingen in een complexe context. Het gaat daarbij om aanleveringen richting financiers zoals verzekeraars, zorgkantoren en Justitie. Je Verder voorzie je in gedegen cijfermatig onderbouwde analyses op een variëteit aan domeinen, bijvoorbeeld op het vlak van vastgoed, de productenportfolio en financieringsstromen.

 

Je zorgt in dat kader onder andere voor:

 • het ontwikkelen en opleveren van rapportages en externe verantwoordingen;

 • de uitvoering van complexe berekeningen en financiële analyses;

 • onderzoek, advisering en inrichting van de administratieve organisatie;

 • het leveren van een bijdrage aan risicomanagement;

 • het maken van analyses en toekomstscenario’s die bijdragen aan de (strategische) besluitvorming;

 • de monitoring van zorgcontracten en het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van die contracten;

 • het adviseren van teams op het vlak van bedrijfsvoering en het gebruik van stuurtools.

 

Waar ga je werken?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

 

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Public Search verzorgt de selectie voor Trajectum. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Wouter Adolfse 06-38629264 of mail naar wadolfse@publicsearch.nl of bel naar Daniel Griffioen 06-81953794 of mail je cv naar dgriffioen@publicsearch.nl

Lea ten Brink.png

 

Lea ten Brink

Recruiter Zorg

06 295 880 50 

ltenbrink@publicsearch.nl

 

bottom of page