top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

UMC Utrecht

Projectcontroller 

 

 

Voor het UMC Utrecht zoeken wij voor vast een projectcontroller ter ondersteuning van de divisie Hart & Longen.

 

Afdelingsinformatie   

De Divisie Hart & Longen is één van de divisies binnen het UMC Utrecht en bestaat uit de afdelingen Cardiologie, Cardio Thoracale Chirurgie, Longziekten en de Medische Fysiologie. Doel van de divisie is het aanbieden van geavanceerde en veilige patiëntenzorg, het verzorgen van een hoogwaardig pakket aan onderwijs en opleidingen en het uitvoeren van internationaal vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek en het stimuleren van valorisatie op het gebied van hart en longen. Binnen de divisie vervult het bedrijfsbureau de decentrale planning & control-functie en ondersteunt het de divisieleiding en de afdelingen die daaronder vallen, met als doelstelling een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering. Dit gebeurt onder andere door middel van het leveren van stuurinformatie en door deelname in de ontwikkeling van registratie- en informatiesystemen alsmede de aansluiting daarvan bij de bedrijfsprocessen. Voor het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectcontroller.

 

Functieomschrijving                

Als projectcontroller is je aandachtsgebied de (financiële) bewaking van onderzoeksprojecten. Je ondersteunt onderzoekers actief bij het opstellen van de begroting en bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking en afronding van onderzoeksprojecten. Daarbij houd je rekening met de gestelde subsidie voorwaarden. Je werkt samen met de onderzoekcoördinator en draagt zorg voor een periodieke financiële rapportage over alle onderzoeksprojecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voeren van de projectadministratie en geef je hier zelfstandig invulling aan. Als projectcontroller werk je nauw samen met de bedrijfseconomisch medewerkers binnen het bedrijfsbureau.

 

Functie-eisen/doelgroeppersoon

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, analytisch sterke, flexibele en communicatieve collega. Je beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau. Je bent proactief en hebt kennis van financieel beheer en onderzoeksprojecten. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde informatiesystemen, bij voorkeur ook SAP. Je kunt uitstekend samenwerken en bent een volwassen gesprekspartner voor onderzoekers, hoogleraren en afdelingshoofden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden 

  • Een jaarcontract op basis van max. 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract.

  • Een goed salaris volgens conform de cao UMC  (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  • Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt?
Public Search verzorgt de selectie voor het UMC Utrecht. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Stéphanie Kuipers 035-6210258/ 06-18528145 of per mail skuipers@publicsearch.nl

bottom of page