top of page
SHARE:

UMCU DIVISIE KINDEREN
senior projectcontroller

Melissa.png
PRINT PAGINA

Voor het UMC in Utrecht zoeken wij voor vast een senior projectcontroller

 

De organisatie:

Het WKZ / divisie Kinderen richt zich, in een unieke, kindgerichte omgeving op kwalitatief hoogstaande, vernieuwende en doelmatige zorg aan kinderen en jeugdigen en begeleiding aan hen en hun ouders en verzorgers. Ze zetten hun expertise in voor onderwijs en opleiding van artsen, onderzoekers, paramedici en verpleegkundigen. Ze onderscheiden zich door een multidisciplinaire aanpak binnen regionale netwerken met andere zorgverleners.

 

In deze functie maak je deel uit van het Bedrijfsbureau van de divisie Kinderen. Binnen het UMC Utrecht is voor 2021 een organisatieverandering gepland, welke ertoe zal leiden dat alle projectcontrollers en projectadministrateurs van alle divisies deel gaan uitmaken van een centraal team van meer dan 24 personen. Daarbij zal komende periode een passende structuur voor het nieuwe team worden bepaald.

 

De functie:

Je houdt je als projectcontroller bezig met alle financiële aspecten van wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Dat doe je in dit geval voor de divisie Kinderen van het UMC Utrecht.  In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Werkzaamheden:

  • Je beheert je eigen projectenportefeuille en bent betrokken bij het gehele traject van extern gefinancierde wetenschappelijke projecten: van het samen met de onderzoeker opstellen van de begroting voor de aanvraag van een subsidie tot de accountantscontrole voor de verantwoording;

  • Je kijkt naar de financiële dossieropbouw, maar ook naar zaken als tijd, scope en risico;

  • Je werkt samen met een collega-projectcontroller en een financiële projectadministrateur;

  • Je hebt nauw contact met onderzoekers, medewerkers van het bedrijfsbureau van de divisies, en andere functies in het UMC Utrecht.

 

Profiel:

  • Beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op tenminste hbo niveau;

  • Ervaring met accountantscontroles;

  • Minimaal drie jaar ervaring als projectcontroller;

  • Ervaring met het beheer van wetenschappelijke subsidieprojecten is een pre;

  • Je gaat van nature graag de samenwerking aan, werkt goed zelfstandig en bent initiatiefrijk; nauwkeurig en proactief;

  • Je bent sociaal, communicatief vaardig;

 

 

Arbeidsvoorwaarden:

Het UMCU biedt een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband o.b.v. een 36-urige werkweek (conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC).). De inschaling zal afhankelijk zijn van de kennis en het ervaringsniveau van de kandidaat.

Daarnaast mag je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Verder heb je flexibele werktijden (maximaal 8 uur per dag), wat betekent dat je (in overleg) zelf bepaalt hoe laat je begint en dat thuiswerken mogelijk is.

 

                                                                                                                     

Solliciteren:

Public Search verzorgt de werving voor het UMCU. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06-386 90 104 of Joey van Tamelen

06 282 392 65

Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of jvantamelen@publicsearch.nl

bottom of page