DOWNLOAD:
SHARE:

UMC DIVISIE KINDEREN

hoofd bedrijfsbureau

(4.327 – 5562 euro p/m obv 36 uur p/w)

 

Voor het UMC Utrecht zijn wij voor de divisie Kinderen (Wilhelmina Kinderziekenhuis) op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau

 

U geeft leiding aan het bedrijfsbureau en bent verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de divisie. Ook bent u sparringpartner van de divisieleiding en de medisch/zorg hoofden van de afdelingen.

 

ORGANISATIE

De divisie Kinderen is een van de divisies van het UMC Utrecht en onderdeel van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Voor de divisie werken ongeveer 800 medewerkers. Het Bedrijfsbureau heeft tot taak de financiën van de divisie te beheren. Daarnaast voorziet het Bedrijfsbureau de divisieleiding en (medisch) hoofden en onderzoekers van informatie omtrent financiën, productie en marktontwikkelingen. Ook zijn de medewerkers verantwoordelijk voor een goede AO/IC.

 

FUNCTIE

Als hoofd geeft u coachend en hiërarchisch leiding aan een team van financieel medewerkers en bent u verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Het Bedrijfsbureau draagt zorg voor het financieel beheer van de divisie, de planning & control-cyclus, het verstrekken van managementinformatie, het adviseren van de divisieleiding en de (medisch) hoofden van de subafdelingen en de AO/I. Daarnaast vervult u de rol van sparringpartner voor de leden van de divisieleiding, in het bijzonder de manager bedrijfsvoering. U neemt deel aan UMC Utrecht-brede overleggen en vertegenwoordigt daarbij de divisie.

 

​PROFIEL

  • U heeft een relevante academische opleiding gevolgd. Verder heeft u 5 tot 10 jaar werkervaring en ruime leidinggevende ervaring.

  • U heeft kennis van het vakgebied financiën, bij voorkeur in de zorg en beschikt over sterke analytische capaciteiten. Daarnaast kan u tactisch en strategisch beleid ontwikkelen en draagt u zorg voor de implementatie daarvan. In dit proces neemt u de betrokken professionals mee en ondersteunt hen hierbij.

  • U neemt graag initiatieven en u kunt uitstekend organiseren. Het is gewenst dat u snel kunt schakelen en kunt sturen op concrete resultaten. U kunt goed onderhandelen, en u bent communicatief zeer vaardig, zowel schriftelijk als mondeling. Ook kunt u omgaan met politiek gevoelige situaties.

  • Voor deze functie is verder van belang dat u integer, flexibel en stressbestendig bent. U beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel, u  kunt goed samenwerken en neemt graag zelf initiatief.

 

ONS AANBOD

Een dynamische functie, met als standplaats Utrecht, in een organisatie die volop in beweging is met uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie zit in schaal 12 (4.327 – 5562 euro p/m obv 36 uur p/w)

 

INTERESSE

Public Search verzorgt de selectie voor de divisie. Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Lea ten Brink via 035-6210258 of per mail ltenbrink@publicsearch.nl