top of page
SHARE:

UNIVERSITEIT LEIDEN
medewerker finance & control (0,8-1,0 fte)

Mi Yu Vink
PRINT PAGINA

Binnen FEZ is het team Business Control verantwoordelijk voor de totstandkoming van de facultaire planning en control producten, het adviseren en ondersteunen van de verschillende onderdelen van de faculteit en de ondersteuning van het Faculteitsbestuur op financieel gebied.

 

Je bent als medewerker Finance & Control onderdeel van het team business control, in totaal 12 collega’s en werkt nauw samen met een collega medewerker finance & control.

 

Wat ga je doen?

 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de voorbereiding en consolidatie van de begroting, periodieke managementrapportages en de jaarrekening;

 • Je ontwerpt en onderhoudt formats, en denkt na over het efficiënter laten verlopen van de financiële processen; 

 • Verstrekken van managementinformatie, gevraagd of ongevraagd, en deze analyseren ten behoeve van besluitvorming;

 • Zorgdragen voor financiële rapportages en interne controle;

 • Optreden als accounthouder van een of meer onderdelen van de faculteit;

 • Bijdragen aan de verdere verbetering van de informatievoorziening;

 • Ondersteunen van de diverse projecten op het gebied van Finance & Control.

 

Wat neem je mee?

Je bent een proactieve en flexibel ingestelde professional die accuraat is en in staat om snel een goede analyse te maken.

Daarnaast beschik je over:

 • Een hbo- of wo-diploma (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy);

 • Enkele jaren relevante werkervaring binnen een vergelijkbare organisatie;

 • Uitstekende kennis van Excel (draaitabellen, macro’s) en kennis van SAP is een pré;

 • Enthousiaste teamspeler met hands-on mentaliteit;

 • Goede analytische vaardigheden;

 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Grote mate van zelfstandigheid en initiatief, en oplossingsgerichte werkstijl.

 

Waar ga je werken?

De Faculteit der Geesteswetenschappen is rijk aan expertise op het terrein van de filosofie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, kunsten, letterkunde, taalkunde, religiestudies en regiostudies van vrijwel de gehele wereld. Universitaire motto ‘In Leiden leer je de wereld kennen’ brengen zij dagelijks in praktijk met hoogwaardig onderwijs door gepassioneerde docenten en onderzoek van internationaal erkend hoog niveau. Hierin wordt de organisatie ondersteund door een professionele staf. Met circa 1000 medewerkers verzorgt de faculteit 27 master- en 25 bacheloropleidingen voor ruim 7.000 studenten vanuit de vestigingen in het historisch hart van Leiden en de eigentijdse locaties in Den Haag. Meer informatie: www.universiteitleiden.nl/geesteswetenschappen.  

 

De afdeling Financieel Economische Zaken (FEZ) van de Faculteit der Geesteswetenschappen is verantwoordelijk voor zowel de totstandkoming van de verschillende facultaire planning & control producten als het adviseren en ondersteunen de verschillende onderdelen van de faculteit en het Faculteitsbestuur op financieel gebied. De afdeling bestaat uit een team business control en een team projectcontrol. De medewerker Finance & Control is onderdeel van het team business control en werkt onder verantwoordelijkheid van het hoofd van de afdeling.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.836 en maximaal € 4.474 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).  Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen.

 

Diversiteit

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor de Universiteit Leiden. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio 06-38690104 of Mi Yu Vink 06 28814271. Je mag je cv ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl of mvink@publicsearch.nl 

bottom of page