top of page
SHARE:

UNIVERSITEIT LEIDEN
project controller

De Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden is rijk aan expertise op het terrein van de filosofie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, kunsten, letterkunde, taalkunde, religiestudies en regiostudies van vrijwel de gehele wereld. Het universitaire motto: ‘In Leiden leer je de wereld kennen’ brengen zij dagelijks in praktijk met hoogwaardig onderwijs door gepassioneerde docenten en onderzoek van internationaal erkend hoog niveau. Hierin wordt de organisatie ondersteund door een professionele staf. Met 930 medewerkers verzorgt de faculteit 27 master- en 25 bacheloropleidingen voor circa 8.000 studenten.

 

Universiteit Leiden, Projectcontroller (0,8 – 1,0 fte)

Voor de afdeling Financieel Economische Zaken (FEZ) van de faculteit der Geesteswetenschappen zijn wij op zoek naar een communicatieve projectcontroller met goede advies vaardigheden die zichzelf, maar ook de organisatie de komende jaren verder wil laten ontwikkelen.

 

De afdeling is verantwoordelijk voor zowel de totstandkoming van de verschillende facultaire planning & control producten zoals het adviseren en ondersteunen de verschillende onderdelen van de faculteit en het Faculteitsbestuur op financieel gebied. De afdeling bestaat uit een team business control en een team projectcontrol. De projectcontroller is onderdeel van het team projectcontrol en werkt onder verantwoordelijkheid van de coördinator van het team.

                                 

Functie

Het team Projectcontrol als onderdeel van de afdeling Financieel Economische Zaken ondersteunt de onderzoekers bij het verwerven, beheren van projecten en verantwoorden van subsidies waarmee het wetenschappelijk onderzoek wordt gefinancierd.

 

Je bent aanspreekpunt en een belangrijke ondersteuner voor de projectleider en het management van het instituut.

In deze afwisselende functie houd jij je bezig met:

 

 • Adviseren, informeren en begeleiden van projectleiders over alle in- en externe regelgeving met betrekking tot externe onderzoeksfinanciering;

 • Opstellen van projectbegrotingen in samenwerking met de projectleiders;

 • Opstellen van financiële rapportages voor projectleiders en/of instituutsmanagement, budgetbewaking en het signaleren van financiële risico’s;

 • Opstellen van eindafrekeningen  conform subsidievoorwaarden richting de subsidieverstrekker en indien nodig afstemmen met de interne accountant.

 

Profiel

 • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau;

 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring met (project)control;

 • Grote mate van zelfstandigheid en initiatief, maar tevens een enthousiaste teamplayer;

 • Een klant- en oplossingsgerichte werkstijl;

 • Een scherp analytisch vermogen, verbindings- en overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit;

 • Ervaring met onderzoeksubsidies van de EU en NWO is een pre;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

 • Je hebt bij voorkeur goede kennis van Excel en SAP.

 

Arbeidsvoorwaarden

De Universiteit Leiden biedt een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. De functie heeft een omvang van 32-38 uur per week. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 4.670,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10). Daarnaast mag je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen.

 

Diversiteit

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

 

Solliciteren?

Public Search verzorgt de werving voor de Universiteit Leiden. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met

Mi Yu Vink op 06-28814271 of Sabine Root op 06-289 31992. Je cv mag je ook mailen naar mvink@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA
bottom of page