top of page
SHARE:

UNIVERSITEIT VOOR HUMANISTIEK (38 - 40 uur per week)
hoofd financiën en control

Je zorgt voor een toekomstbestendige financiële afdeling met het oog op modernisering, digitalisering en versterking van de ondersteunende systemen. Je stuurt het team financiën en control aan. Samen zorg je voor betrouwbare stuurinformatie. Je coördineert en realiseert de planning en control cyclus.

 

De Universiteit voor Humanistiek (UvH) is in 1989 ontstaan vanuit het Humanistisch Opleidingsinstituut, een hogere beroepsopleiding tot geestelijk verzorger. De UvH is een levensbeschouwelijke universiteit, onafhankelijk en door de overheid erkend en gefinancierd. Zij realiseert vanuit haar humanistische grondwaarden kwalitatief hoogstaand wetenschappelijk onderzoek en onderwijs en draagt daarmee bij aan een humane en duurzame samenleving waarin alle mensen een zinvol leven kunnen leiden.

 

De dagelijkse leiding van de UvH is in handen van het College van Bestuur, onder toezicht van de Raad van Toezicht. De Universiteitsraad is ons medezeggenschapsorgaan, met vertegenwoordigers van personeel en studenten.

 

De universiteit is gevestigd in een historisch pand in de binnenstad van Utrecht, een dynamische omgeving met ambiance en sfeer. De opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie. De bachelor en masters tellen ruim 550 studenten. De kleinschaligheid van de universiteit zorgt voor een persoonlijke werk- en studiesfeer. In onze opleidingen gaan kritische scholing en persoonlijke vorming hand in hand. Dat weten de studenten te waarderen. Wij zijn er trots op dat wij elk jaar opnieuw hoog scoren in de Nationale Studenten Enquête.

 

Over afdeling Finance & Control van de UvH

Vanwege pensionering en het vertrek van medewerkers bestaat de afdeling Financiën & Control momenteel uit een (interim) Hoofd Financiën & Control, een (interim) senior financieel medewerker en een financieel medewerker. Per 1 januari 2023 start een nieuwe senior financieel medewerker.

 

Als Hoofd financiën en control…

 • zet je een goede projectbeheersing op. Het volume aan onderzoeksprojecten, zowel in euro’s als in aantallen, is sinds de corona-periode verdubbeld (tijdvak 2019 -> 2022) en zal in 2023 verder toenemen. Vervolgens wordt er een verdere professionaliserings-slag gevraagd op het gebied van financieel beleid, control activiteiten en stuurinformatie;

 • adviseer je het College van Bestuur, voorzitters van de leerstoelgroepen, stafhoofden en leidinggevenden bij het maken van keuzes ten behoeve van onderwijs, onderzoek en valorisatie;

 • rapporteer je aan de portefeuillehouder bedrijfsvoering in het CvB Paul Logtens.

Dit biedt de Universiteit voor Humanistiek jou…

 • afhankelijk van jouw kennis en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal €6.181,- op basis van een fulltime aanstelling (cao Nederlandse Universiteiten);

 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;

 • pensioensregeling bij het ABP;

 • ruime verlofregeling;

 • ontwikkelmogelijkheden;

 • hybride werken;

 • arbeidsvoorwaarden zijn aan te vullen via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

 

Jij brengt mee…

 • afgeronde WO opleiding in de richting van bedrijfseconomie/ accountancy;

 • minimaal 2 jaar ervaring als coördinator/ leidinggevende van een team;

 • vaardigheden om coachend het team te leiden in een veranderende omgeving;

 • werkervaring als business controller/ concerncontroller in het hoger onderwijs is een pre;

 • het vermogen om met collega’s uit verschillende lagen van de organisatie te spreken over verschillende onderwerpen.

Bij de Universiteit voor Humanistiek geloven we dat inclusief werkgeverschap van groot belang is om succesvol te zijn in de doelen die we nastreven. Het liefst werken we met een palet aan talenten en voorkeursstijlen, waarbij afkomst of van wie je houdt niet uitmaakt. We vinden het belangrijk dat je enthousiast bijdraagt aan een inclusieve UvH cultuur.

 

Interesse?

Public Search verzorgt de werving voor de Universiteit voor Humanistiek. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Mi Yu Vink op 06-28814271 of Sabine Root 06-289 31 992. Je cv mag je ook mailen naar mvink@publicsearch.nl of sroot@publicsearch.nl . Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij het aannameproces. De sluitingsdatum van de vacature is 13 februari 2023.

WhatsApp Image 2021-12-07 at 11.12_edited.jpg

 

Mi Yu Vink

Recruiter Zorg en Onderwijs

06 288 142 71 

mvink@publicsearch.nl

 

PRINT PAGINA
bottom of page