top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

UNIVERSITEIT LEIDEN

PROJECTCONTROLLER

Melissa.png

De Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden is rijk aan expertise op het terrein van de filosofie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, kunsten, letterkunde, taalkunde, religiestudies en regiostudies van vrijwel de gehele wereld. Ons universitaire motto ‘In Leiden leer je de wereld kennen’ brengen wij dagelijks in praktijk met hoogwaardig onderwijs door gepassioneerde docenten en onderzoek van internationaal erkend hoog niveau. Hierin wordt de organisatie ondersteund door een professionele staf. Met 930 medewerkers verzorgt de faculteit 27 master- en 25 bacheloropleidingen voor circa 7.000 studenten vanuit de vestigingen in het historisch hart van Leiden en de eigentijdse locaties in Den Haag.

 

Projectcontroller (0,8 – 1,0 fte)

 

Plaats in de organisatie

Voor de afdeling Financieel Economische Zaken van de faculteit der Geesteswetenschappen zijn wij op zoek naar een projectcontroller. De afdeling is verantwoordelijk voor zowel de totstandkoming van de verschillende facultaire planning & control producten als het adviseren en ondersteunen de verschillende onderdelen van de faculteit en het Faculteitsbestuur op financieel gebied. De afdeling bestaat uit een team business control en een team projectcontrol. De projectcontroller is onderdeel van het team projectcontrol en werkt onder verantwoordelijkheid van de coördinator van het team.

                                 

Functie

Het team Projectcontrol als onderdeel van de afdeling Financieel Economische Zaken ondersteunt de onderzoekers bij het verwerven, beheren van projecten en verantwoorden van subsidies waarmee het wetenschappelijk onderzoek wordt gefinancierd.

 

Je bent aanspreekpunt en een belangrijke ondersteuner voor de projectleider en het management van het instituut.

In deze afwisselende functie houd je je bezig met :

  • Adviseren, informeren en begeleiden van projectleiders over alle in- en externe regelgeving met betrekking tot externe onderzoeksfinanciering;

  • Opstellen van projectbegrotingen in samenwerking met de projectleiders;

  • Opstellen van financiële rapportages voor projectleiders en/of instituutsmanagement, budgetbewaking en het signaleren van financiële risico’s;

  • Opstellen van eindafrekeningen  conform subsidievoorwaarden richting de subsidieverstrekker en indien nodig afstemmen met de interne accountant.

 

Profiel

  • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau;

  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring met (project)control;

  • Grote mate van zelfstandigheid en initiatief, maar tevens een enthousiaste teamplayer;

  • Een klantgerichte werkhouding;

  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels;

  • Kennis van Excel en kennis van SAP is een pre.

 

Arbeidsvoorwaarden

De Universiteit Leiden biedt een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.835 en maximaal € 3.895 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9). Naast een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof is er de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen.

 

Solliciteren

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op telefoonnummer 06-38690104 of stuur je cv naar manthonio@publicsearch.nl.

bottom of page