top of page
DOWNLOAD:
SHARE:

Veiligheidsregio ZHZ (Dordrecht)

senior financieel adviseur

(32-36 uur, schaal 11 max. €72.600 bruto per jaar)

Kijk je verder dan cijfers? En vind je het leuk om de wereld achter de cijfers te ontdekken? Vind je het ook leuk om taken te coördineren ? Dan ben jij onze kandidaat!

 

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een Coördinator P&C / senior financieel adviseur die onderdeel uitmaakt van het team Financiën, Inkoop en aanbesteding.

Wij zoeken:

Een zelfstandige en doortastende verbinder. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, bent accuraat en durft te zeggen waar het op staat. Je beschikt over een afgeronde financieel-economische HBO opleiding. Ervaring met AFAS is een pré, evenals actuele kennis van overheidsfinanciën/BBV. Daarnaast heb je uitstekende schriftelijke, communicatieve en sociale vaardigheden en heb je een open blik en verfrissende ideeën. Stressbestendig, overtuigingskracht, analytisch vermogen, samenwerken en een proactieve houding zijn kwaliteiten waarover je beschikt.

 

Jij gaat je bezig houden met:

Je coördineert de taken die spelen in de jaarlijkse planning & control cyclus. Daarnaast ben je  senior financieel adviseur en sparringpartner voor het management. Je houdt je concreet vooral bezig met :

  • Coördineren en consolideren van het financiële deel van de begroting, jaarrekening en tussentijdse rapportages;

  • Het verstrekken van gevraagd en ongevraagd financiële adviezen en rapportages en het adviseren bij het opstellen van MT- en bestuursvoorstellen;

  • Het adviseren rondom (financiële) vraagstukken op strategisch niveau;

  • Het uitvoering geven aan de treasury-functie;

  • Een verbindende rol te zijn tussen team financiën en de overige afdelingen;

  • Het initiëren en coördineren van (complexe) financiële projecten;

  • Het fungeren als klankbord voor het afdelingshoofd en collega’s binnen en buiten de afdeling.

  • Het proactief signaleren van risico´s, verbeter- en/of knelpunten.

  • Het zorgdragen voor integraliteit bij de advisering aan de afdelingen, MT-voorstellen en het betrekken van eventuele andere specialismen.

  • Het vanuit je vakmanschap op de voet volgen van de actuele financiële landelijke ontwikkelingen en het vlot herkennen van knelpunten en deze kunnen vertalen naar de situatie van de VRZHZ.

 

De organisatie en afdeling

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio's in Nederland. De (VRZHZ) werkt aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onder meer Gemeenten, Politie, Dienst Gezondheid & Jeugd, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Defensie, Waterschappen en private partners. De Veiligheidsregio verbindt, coördineert en faciliteert alle betrokken partijen om incidenten, rampen en crises te voorkomen. Ook werken we nauw samen aan het goed voorbereiden op en het  bestrijden van deze incidenten, rampen en crises.

 

Er is nog veel meer te vertellen over onze mooie organisatie. Wil je meer weten? Kijk dan op: https://www.zhzveilig.nl/vrzhz/over-ons/.

 

De afdeling Bedrijfsvoering heeft tot taak het bestuur, de directie en het management van VRZHZ proactief te ondersteunen bij het beleid, de uitvoering en beheersing van de bedrijfsvoeringstaken. Bij de VRZHZ bestaan deze taken voor Bedrijfsvoering uit: Financiën, Inkoop en aanbesteding, Verzekeringen, Kwaliteit, Juridische zaken, Arbo, Werkplekondersteuning (huisvesting, ICT en facilitaire zaken), HRM en Communicatie.

Wij bieden jou:
een uitdagende en veelzijdige functie in een organisatie die volop in beweging is. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar waarna de aanstelling na een jaar omgezet kan worden, bij goed functioneren, naar een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week.

 

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal €3561,- bruto per maand en maximaal €5169,- bruto per maand (functionele schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. 

 

De VRZHZ is een moderne werkgever, die je veel te bieden heeft zoals flexibele werktijden en de mogelijkheid om voor een deel thuis te werken. Naast het salaris heb je de beschikking over een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je jaarsalaris,  wat je flexibel kan inzetten voor arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn. Wij vinden vitaliteit en gezondheid erg belangrijk. Gedurende het jaar worden er dan ook meerdere workshops gegeven waar je je voor in kunt schrijven.

INTERESSE EN PROCEDURE:

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de Veiligheidsregio ZHZ. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl of Klaas Staatsen via telefoonnummer 06-83667788 of mail kstaatsen@publicsearch.nl

bottom of page