DOWNLOAD:
SHARE:

gemeente Amersfoort

Financieel adviseur

32-36 uur, schaal 11 max. € 72.500 bruto per jaar 

samentha.jpg

Talentgericht werken aan een groeiende stad vanuit een leuk en gedreven team bij de gemeente Amersfoort!

 

ORGANISATIE:

 

Je gaat werken voor de stad en het bestuur van Amersfoort. Amersfoort ontwikkelt zich ook in deze tijd in hoog tempo. De organisatie beweegt daarin mee en werkt aan een duurzame stad waar het voor iedereen prettig is om te wonen en werken. Als regie- gemeente werken we als opdrachtgever samen met partijen. Hierdoor is de organisatie relatief klein (ca. 1400 medewerkers) en weten collega’s elkaar snel te vinden. Als Financieel adviseur kom je bij het team Adviseurs, één van de drie teams binnen de afdeling Financiën en Advies. Met ondersteuning, strategie en diverse specialisaties zetten we onze kennis en kunde in voor een steeds beter serviceniveau. Dat doen we voor de organisatie, gemeentebestuur en voor de inwoners, bedrijven en instanties in Amersfoort. 

  

FUNCTIE EN WERKZAAMHEDEN:

 

Jouw ervaring is van grote invloed op de rol die je in de gemeentelijke organisatie oppakt. In ieder geval ga je bijdragen aan de Planning & Control-cyclus en zal je actuele maatschappelijke opgaves, financieel onderbouwen. Je werkt met zo’n 15 andere financiële adviseurs en bent het aanspreekpunt van één of meerdere afdelingsmanagers in de gemeentelijke organisatie als het gaat om financiële vraagstukken en dossiers.

 

Je hebt het overzicht over de financiële situatie van gemeenten en legt verbanden bij nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk verzorg je managementinformatie en licht je cijfers toe. Binnen het team Adviseurs zet je jouw ervaring en kennis in voor de verdere ontwikkeling van processen en producten en het uitdragen daarvan.

In de organisatie en extern onderhoud je contacten om kennis en ervaring te delen en opgaves verder te brengen. Een baan met veel ruimte voor jouw eigen inbreng, waar je ook veel zal leren. Het niveau is hoog en we doen het samen.  

 

PROFIEL:

Je hebt een afgeronde HBO+/WO opleiding met een accent op bedrijfseconomie. Voor deze functie vragen wij minimaal 2 jaar werkervaring op het werkgebied van financiële advisering. Je bent een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht en schakelt snel en makkelijk met mensen binnen en buiten de organisatie. We zoeken iemand die initiatiefrijk is, lef heeft en met ons wil (blijven) vernieuwen. Je bent analytisch sterk en je weet complexe materie snel te doorgronden en voor anderen inzichtelijk te maken. Kennis en ervaring met het geven van financieel advies aan afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers is een pré. 

 

AANBOD:

 

Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband aan voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren wordt jouw dienstverband omgezet naar vast. De functie is ingedeeld in schaal 11 (maximaal €5.169,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we naar je talenten, kwaliteiten en werkervaring en doen we je een passend voorstel.

 

Daarnaast bieden we jou;

 

  • Een individueel Keuze Budget - bundeling van het vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof - van circa 17,05% van je brutosalaris waarin je keuzes kunt maken die passen bij jou persoonlijke wensen en doelen.

  • Pensioenopbouw bij het ABP

  • Diverse opleidingsmogelijkheden mogelijk

  • De mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen.
     

De gemeente Amersfoort kent flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald)
Ook als de regels m.b.t. COVID 19 versoepelen zullen zij ruimte bieden om deels vanuit huis te blijven werken.

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

 

Public Search verzorgt de werving en selectie voor de gemeente Amersfoort. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met met Joost Steenbakkers via telefoonnummer 06-28925733 of mail jsteenbakker@publicsearch.nl of Samentha Schalkwijk- Rosalia via telefoonnummer 06-18642108 of mail naar sschalkwijk@publicsearch.nl