DOWNLOAD:
SHARE:

gemeente velsen

Senior Adviseur Planning, Control en Advies

32-36 uur, max. € 81.500 bruto per jaar (schaal 12)

Loop je warm voor P&C? Dan hebben wij een uitdagende, strategische functie voor jou! Een functie met eigen verantwoordelijkheid in een organisatie met korte lijnen. Je bent een financieel, strategisch business partner.

 

ORGANISATIE:

 

Van levendige havens met industrie tot brede duinen en watersport: de gemeente Velsen heeft inwoners, ondernemers en bezoekers veel te bieden. De ongeveer 500 medewerkers van de gemeente zetten zich dagelijks in om al dat moois te behouden en verder te ontwikkelen. Samen werken zij voor bijna 70.000 Velsenaren aan een vitale en leefbare gemeente. Dat doen ze met hun succesfactoren als leidraad: attent, betrouwbaar, doelgericht en dynamisch.

 

Het speelveld van de gemeente is in ontwikkeling en vraagt de komende jaren om verandering van denk- en werkwijzen. Dit geldt ook voor het financiële vakgebied en geeft zowel dynamiek als dilemma’s, zoals experimenteren versus control(eren).

 

 

PLAATS IN DE ORGANISATIE:

 

Binnen het domein Bedrijfsvoering van de gemeente Velsen werken circa 111 medewerkers in drie teams: team Advies en Projecten, team Informatie en team Service en Ondersteuning.

 

Als Senior Adviseur Planning & Control maak je onderdeel uit van het team Advies & Projecten samen met alle adviseurs van Domein Bedrijfsvoering. Met de collega’s financieel adviseurs ben je  gezamenlijk verantwoordelijk  voor de financiële advisering en het door ontwikkelen van financieel beleid voor de gehele organisatie. Jouw eerste aandachtsgebied wordt gevormd door de P&C cyclus, waarbij zowel de coördinatie als het toetsten van input vanuit de verschillende domeinen als de vernieuwing van de processen om de hoek komt kijken .

  

 

FUNCTIE EN WERKZAAMHEDEN:

 

Heb jij ervaring met gemeentelijke financiën, affiniteit met politiek bestuurlijke processen en is sparren over beleids- en organisatieontwikkelingen iets waar je energie van krijgt, dan is er een uitdagende, strategische functie bij de gemeente Velsen. Werk jij graag zelfstandig en heb je een brede interesse in de verschillende taken van de gemeente dan is de functie Senior Adviseur Planning, Control en Advies echt iets voor jou.

 

Als adviseur houd je je bezig met:

  • schrijven van de financiële onderdelen van de P&C-documenten en bestuurlijke stukken;

  • beantwoorden van vragen van de raad en pers;

  • richting geven aan strategische vraagstukken m.b.t. financiële ontwikkelingen;

  • actief volgen van de ontwikkelingen op het vakgebied en komen tot verbetervoorstellen;

 

PROFIEL:

 

Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau op het gebied van financiën en ervaring met het opstellen van planning en control-documenten en financiële strategische vraagstukken. Actuele kennis van gemeentefinanciën is een pré. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en kunt bevindingen vertalen in duidelijke conclusies en adviezen. In je advisering ben je initiatiefrijk en kritisch opbouwend en in staat om financieel technische onderwerpen te vertalen naar begrijpelijke taal.

 

Daarnaast kun je omgaan met verschillende belangen tussen organisatie, bestuur en een afdeling in een dynamische omgeving. Met je inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een stevige adviseur en sparringpartner. Je bent samenwerkings- en ontwikkelingsgericht en verliest daarbij het resultaat, de kwaliteit en planning niet uit het oog. Het ontvangen en geven van feedback gaat jou gemakkelijk af.

 

AANBOD:

 

Het salaris bedraagt maximaal € 5.814,-- per maand (schaal 12) bij een 36-urige werkweek. Contract voor bepaalde tijd van 1 jaar. Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Velsen biedt je een prettige werksfeer, volop uitdagingen en goede arbeidsvoorwaarden. Er is een reiskostenregeling woon-werkverkeer. Mogelijkheden voor opleidingen en verdere ontwikkeling zijn aanwezig.

 

INTERESSE EN PROCEDURE:

 

Public Search verzorgt de werving en selectie voor gemeente Velsen. Voor vragen over deze vacature of bij interesse, neem contact op met Marieke Oldeman via telefoonnummer 06-25050390 of mail moldeman@publicsearch.nl of met Klaartje Vaandrager via telefoonnummer 06-18085359 of mail kvaandrager@publicsearch.nl

public search hilversum vacature

Public Search - Albertus Perkstraat 2 - 1217 NS - Hilversum - 035 62 10 258 - info@publicsearch.nl

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - © by Public Search 2020

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon