DOWNLOAD:
SHARE:

VRIJE UNIVERSITEIT
coördinator bedrijfsvoering (0,6 - 0,8)

Melissa.png

Ben je gek op het plannen en structureren van financiële processen en heb je ervaring als controller, auditor of consultant? Ben je accuraat, proactief en zelfstandig? Wil je je verder ontwikkelen in een rol waarin je business control combineert met het adviseren over strategische modellen voor een ambitieuze universiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou en adviseren we je te solliciteren bij de afdeling bedrijfsvoering van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de VU Amsterdam.

 

Functieomschrijving

Als Coördinator Bedrijfsvoering/junior controller ben je lid van het bedrijfsvoering team op de faculteit en komt er veel op je pad! Je leert je verder te ontwikkelen in Control.

Naast de diverse werkzaamheden (zoals analyseren van data, ondersteunen van budgethouders, ontwikkelen en implementeren van modellen en het opstellen van budgetten), zal er

ook veel ad-hoc op je pad komen. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de herziening van procedures, migratie naar een nieuw systeem, inspringen tijdens piek periodes en het meedenken bij verbeterprojecten. Je klanten zijn o.a. afdelingshoofden, leidinggevenden, projectleiders en onderwijsdirecteuren. Voor de rol van Coördinator Bedrijfsvoering/junior controller zoeken we een enthousiaste adviseur met financiele kennis die in staat is zelfstandig te werken.

 

Jouw taken:

 • opstellen, analyseren en beoordelen van de begroting en het maken van prognoses voor de toegewezen afdelingen;

 • ontwikkelen van rapportages;

 • beheren van het Teaching Load Model;

 • beheren van (kleine) (onderzoeks)projecten;

 • meewerken aan het verbeteren van de financiële procedures.

 

Functie-eisen:

 • je beschikt over een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding op Bachelor/ Master niveau;

 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;

 • je hebt ten minste 2 jaar relevante werkervaring;

 • je bent uitstekend in computervaardigheden (Excel is vereist, S4HANA is een pré);

 • je beschikt over goede advies- en organisatievaardigheden;

 • je hebt een sterke persoonlijkheid en profileert je op positieve wijze.

 

Competenties

Je beschikt aantoonbaar over de volgende competenties: analytisch vermogen, klantgericht, samenwerken, accuraat, communicatief sterk

 

Wat bieden wij

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.836 (schaal 10) en maximaal €4.474 (schaal 10) bruto per maand. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals: maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering, ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling en de mogelijkheid tot sparen van vakantiedagen, bijvoorbeeld voor sabbatical leave. Daarnaast krijg je  korting op (en af en toe exclusieve toegang tot) theatervoorstellingen en cursussen van cultuurcentrum Griffioen, eenbijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer, collectiviteitskortingen op ziekte- en autoverzekering en is er een keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden.    

 

Over de VU

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

 

Aan de VU studeren ruim 29.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.     

 

Diversiteit

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

 

Faculteit der Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) kijkt vanuit meer dan één perspectief naar de grote sociale problemen van deze tijd. Van pesten op school tot hoe om te gaan met transnationale immigratie, van de opkomst van populistische politici tot het vormgeven van een zelfredzame samenleving. FSW combineert / alleen aan de VU vind je alle disciplines die nodig zijn om deze 'wicked problems’ te kunnen begrijpen: naast klassieke disciplines als sociologie, antropologie en politicologie ook nieuwe sociale wetenschappen als communicatiewetenschap en bestuurs- en

organisatiewetenschap. In ons onderwijs en onderzoek nemen wij geen genoegen met makkelijke antwoorden. Onze wetenschappers en studenten zijn kritische denkers en doeners die samen verrassende oplossingen ontwikkelen.Werken bij Sociale Wetenschappen is samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines in een inspirerend en persoonlijk werk- en studieklimaat en een excellente onderzoeksomgeving. De faculteit telt ongeveer 2.500 studenten en er werken meer dan 500 medewerkers.        

 

Solliciteren

Public Search verzorgt de werving voor de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Melissa Anthonio op 06 386 90 104 of Sabine Root 06-289 31 992 Je cv mag je ook mailen naar manthonio@publicsearch.nl  of sroot@publicsearch.nl