top of page

WAAR STAAN WE VOOR?

Bij Public Search staan de finance professionals centraal. Wij faciliteren zowel de freelancers als de consultants die we detacheren maximaal. Hierdoor kunnen ze het beste uit zichzelf halen en optimaal presteren bij onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening is gebaseerd op onderstaande kernwaarden.

 

verbinden

Een uitstekende relatie met professionals en opdrachtgevers is cruciaal. Daarmee ontstaan de meest duurzame verbindingen.

We zijn helder in onze communicatie over alle stappen die we nemen. Alle betrokken partijen houden we continu aangesloten.

 

focus

De weg naar succes? Volledige aandacht en gespecialiseerde dienstverlening. Vanuit die visie bemiddelen we onze financiële professionals en zo voegen wij maximale waarde toe aan mens en organisatie.

 

excelleren

Be the best! Wij gaan voor dat ene stapje extra. Zelfkritisch en gericht op verbeteren. Wij willen uitblinken. Met enthousiasme en energie combineren wij vakmanschap met daadkracht en flair.

 

betrokken zijn

Hoe kun je een positieve bijdrage leveren aan relevante persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling? Door oprecht geïnteresseerd te zijn en de ander te blijven inspireren. Onze onderlinge samenwerking is gebaseerd op: inzet, loyaliteit, verbondenheid, ontwikkeling en flexibiliteit.

bottom of page