top of page

WAT DOEN WE

Public Search verbindt mens en organisatie.

 

Public Search is al meer dan 13 jaar dé schakel tussen de beste financiële professionals en opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs en de lokale overheid. Zoek je een vaste baan, of ben je juist toe aan de afwisseling van tijdelijke opdrachten? Voor iedereen vinden we een passende contractvorm:

 

detachering

Het is onze missie om te boek te staan als hét keurmerk van business controllers in de publieke sector. Public Search detacheert de allerbeste controllers. Een afgeronde hbo/ wo-opleiding, uitstekende communicatieve vaardigheden en een gezonde winnaarsmentaliteit zijn voorwaarden voor een dienstverband. Onze professionals houden van afwisseling, ontwikkelen zich op een breed vlak en zetten hun best practices in op diverse projecten.

Meer info? Klik hier.

 

interim-management

Naast de mensen die wij detacheren, werken we met een zorgvuldig geselecteerd netwerk van freelancers; topkandidaten met een aantoonbaar trackrecord en uitstekende referenties.

Benieuwd naar onze huidige opdrachten of op zoek naar een interim manager? Neem contact met ons op!

 

werving & selectie 

Toe aan de volgende stap in je carrière of op zoek naar een gedreven professional? Door middel van een goed gesprek helpen we je verder met je ambitie of vraag naar personeel.

Onze opdrachtgevers en kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd. De nadruk ligt te allen tijde op het creëren van de beste match!

​Klik hier voor onze huidige vacatures.

bottom of page