top of page
WERKEN BIJ ONS

Toe aan de volgende stap in je carrière? Public Search kan je helpen onderzoeken welke mogelijkheden er op je pad liggen.

Public Search biedt de zekerheid van een vast dienstverband, met de voordelen van het werken voor verschillende opdrachtgevers. Als je gaat voor variatie, vrijheid en flexibiliteit, maar ook als je de ambitie hebt de beste te zijn in je vak; neem contact met ons op!

Je wordt ingezet op aansprekende, tijdelijke opdrachten in diverse sectoren door het hele land. Door in verschillende keukens te kijken ontwikkel je je in een hoger tempo en bereik je snel het door jou gestelde carrière doel.

Wat we nog meer doen om jou tot de allerbesten te laten behoren? We bieden je de mogelijkheid een post initiële opleiding tot register controller of certified public controller te volgen. Daarnaast kun je de trainingen uit onze PS Academy volgen, om je persoonlijke vaardigheden verder aan te scherpen.

Heb je de ambitie om manager te worden, dan is het management developmentprogramma misschien iets voor jou.

 

We verwachten veel van je, maar doen er ook alles aan om je zo goed mogelijk te faciliteren. Daar horen o.a. een leaseauto en een goed salaris bij. Omdat een ontspannen mens nou eenmaal beter functioneert organiseren we ook af en toe borrels, diners en uitjes. Zo leer je de collega’s die je niet dagelijks ziet beter kennen en krijg je de kans om met hen te sparren.

Geïnteresseerd? Klik hier voor de volledige vacaturetekst van Business Controller bij ons in dienst.

bottom of page